Jövő héten komoly frissítést kap a LEGO Universe

LEGO Universe

A LEGO Universe jövőhéten komoly tartalombeli frissítést kap. Május 3-án össze kell fognia a játékosoknak, hogy elkezdjék a Nexus Tower egy hónapig tartó építési munkálatait. Emelett egy új versenypályát, valamint versenyautókat is kapunk a frissítéssel, míg a Property-k is nagyobbak lesznek, új lehetőségekkel, mint az állatok kihelyezése.

A Nexus Tower építői, a Nexus Force a játékosok segítségét kérik, akiknek egy hónapjuk lesz, hogy elemeket szállítsanak az építkezés területére. A torony, amennyiben elkészül, megvédi majd a Nexus of Imagination-t Maelstrom támadó hordái ellen.

Ezalatt az egy hónap alatt a Nimbus Station Race Place-nél kell megállni, és az összegyűjtött elemeket a Nexus Force adománygyűjtő gépébe bedobálni. Természetesen az önzetlenség nem marad jutalom nélkül: számos ritka, csak akkor megszerezhető jutalom ütheti a szorgos játékosok kezét.

A következő héten kerül bevezetésre a versenypálya, ahol a játékosok a vadiúj versenyautók és járművek segítségével szállhatnak szembe Maelstrom-mal. Forbidden Valley veszélyes, sárkányoktól hemzsegő vidékének mélyén található a Dragonmaw Chasm pálya, ahol néhány új küldetés és szuper jutalmak várják a játékosokat. A legügyesebbek megszerezhetik a különleges versenyjárműveket is, mint a Fire Brawl vagy a Mach Lava.

A versenyzést a jövő héten érkező, nyolc különleges jármű teszi majd lehetővé, melyek a LEGO Universe négy Faction-jének dizájnjában pompáznak - Sentinels, Venture League, Assembly és Paradox.

Kettő, régóta várt frissítés érkezik a Property-khez is, melyek lehetőséget biztosítanak majd mind nagyobb területen építkezni, mind a saját tákolmányok és állatok elhelyezésére is. Emelett számos új Property került felfedezésre, melyek jövőhéttől lesznek elérhetőek, amikor is bevezetésre kerül a Nimbus Isle, ahol még óceáni panoráma is várja a játékokat.