Ismét ingyenes teszthétvégée a Régi Köztársaságban

Star Wars: The Old Republic

Lemaradtál a hosszú hétvégén tartott nagy, ingyenes, Star Wars: The Old Republic partyról? Semmi gond, a BioWare ugyanis bejelentette, hogy a héten megismétlik az akciót. Sajnos azok, akik már játszottak, nem tudnak újabb pár napot potyázni - kénytelenek lesznek új fiókot és karaktereket létrehozni, és előröl kezdeni mindent. Hasonlóan az előző akcióhoz, most is a fővárosig lehet eljutni, ami lényegében lefedi az eredet-történetet.

Ha szeretnéd kipróbálni a játékot, azt javaslom, hogy már most kezd el a telepítést, mert nekem személy szerint kb. 10 óráig tartott, és közben egyszer elszállt valami hibával, ami jelentősen visszavetette a folyamatot (és a játékkedvemet is). Ennek oka a letöltési korlát, legjobb pillanatiban is csak 1.6MB/sec sebességgel húzta a kb. 25GB-nyi adatot.

Viszont megéri, bár akadnak benne olyan dolgok, amiktől a haját tépi az ember - ezek a készülő tesztben is említésre kerülnek majd. Azonban, ha ezeken sikerül túltenned magad, kifejezetten élvezetes és epikus a dolog, már ami az eredettörténetet, és főleg a bevezetést illeti.

Sok időt sem kell belefektetni, a trial lehetőségeit egy ~16 órás játékidővel ki lehet aknázni, és akkor már a mindenféle mellék-questeket is megcsináltad. Ezekkel érdemes mókolni, mert egész jó cuccokat adnak (én pl. szinte rögtön az után szereztem egy dupla-pengéjű kardot, hogy megkaptam a sima fénykardot).

Az akció hétfő reggel 8 óráig tart.