Ingyen Battlefield 3, ha Origin-en előrendeled a Mass Effect 3-at

Mass Effect 3

Úgy tűnik az Electronic Arts mindent megtesz, hogy saját digitális terjesztő rendszerét, az Origin-t népszerűvé tegye. Ugye ennek a legegyszerűbb módja, hogy az elmúlt hónapokban szépen-lassan eltüntették a játékaikat a többi hasonló rendszerből, valamint folyamatosan akciózzák játékaikat. Ezúttal a Mass Effect 3 előrendelése esetén juthatunk egy ingyenes Battlefield 3 kópiához (digitálishoz, persze).

Bár a jövő a digitális terjesztésé, jelenleg akadnak gondok a kiadók hozzáállásával: különösen, hogy az Origin és társai leginkább arra vannak használva, hogy DRM-mel keserítsék meg az életünket. Annak ellenére, hogy ez a módszer a kalózkodást célzott visszaszorítani, általában azok szívnak vele, akik rendesen megvették a boltban az adott játékot.

De visszatérve nagy kedvencünkhöz, az Origin sem épp a játékosok és a felhasználók kedvence volt az elmúlt időkben. Azon felül, hogy az EA rákényszeríti a játékosaira az Origin használatát, a létező és ismert világegyetem legrosszabb supportjának díját is elég hamar begyűjtötték. Azonban ez nem állította meg a marketing osztályt, akik ezzel az újabb akcióval igyekeznek még több hívőt szerezni.

Érdemes azonban észben tartani, hogy a Mass Effect 3-hoz akkor is kell majd Origin, ha kedvenc, ion-ágyúval is megtámadható üzletünk polcairól vesszük meg. Ennek fényében, ha csak nem ragaszkodik valaki a frizbinek és poháralátétnek is kiválóan alkalmas lemezekhez, érdemes most kihasználni az egyet fizet kettőt kap akciót.