Icy Tower Androidon is!

Icy Tower 2 for Android

Emlékszünk még a jó pár évvel ezelőtt PC-n bemutatott ugrálós játékra, ahol egy leginkább rappernek kinéző figurával kellett a jeges tornyon felfelé ugrálni? Nekem az egyik kedvencem volt, ha csak pár perces, egyszerű játékot akartam játszani és nem is nagyon értettem, hogy Androidon az elmúlt öt évben miért nem volt elérhető. De ennek vége, és ráadásul ingyenes!

Az irányítás kicsit eltér a PC-s változattól és elsőre valószínűleg kényelmetlen is lesz: értelemszerűen jobbra-balra kell dönteni a telefont, azonban ezt minél erősebben tesszük, annál nagyobbat ugrik a figura. Útközben találunk néhány powerupot elvétve, valamint gyűjtögethetjük a pénzérméket amikkel mindenféle extárkat vehetünk, mint például a pénzmágnes. Emelett időnként elkezd beomlani a torony, aminek következtében erősen ajánlott szaporára venni a felfelé vezető utat.

Vannak még úgynevezett tuntok amik teljesítése után extra pénzt kapunk. Ezek közé tartozik x emelet elérése, egyetlen játékban adott mennyiségű pénz összeszedése és hasonlók.

Összességében jó a játék, bár az irányítás egy kicsit nehéz elsőre. Innen lehet letölteni.