Három új játék érkezik a Varázskönyvhöz

Sony Wonderbook

A kiterjesztett valóság technológiát alkalmazó Sony PlayStation 3 kiegészítőre a Harry Potter könyvek szerzője és a BBC együttműködésével is jelennek meg interaktív, kifejezetten az általános iskolás korosztálynak szóló játékok. A Wonderbook™ egy kézzel fogható könyv, amely a PlayStation 3-hoz csatlakoztatott kamera segítségével feltérképezi a játékost és annak környezetét, majd belehelyezi a tévé képernyőjén zajló kalandokba.

A játéktól függően a könyvben lévő jelek megelevenednek, a történet szereplői kilépnek a lapokból.

Krimi

A Varázskönyvre érkező második játék egy akció dús krimi, a Diggs Nightcrawler, amellyel egy kedves könyvmoly detektív kalandjait élhetjük át Library City-ben, ahol segíthetünk kideríteni, mi állhat Humpty halála hátterében.

Kaland

A Book of Potions a Sony és J.K. Rowling együttműködéséből született első Wonderbook™ játék, a Book of Spells (Varászlástan) folytatása, amellyel ezúttal a varázsital-készítés rejtelmeit sajátíthatják el a varázslótanoncok. A játékhoz a Harry Potter™-sorozat alkotója egy teljesen új karaktert álmodott meg a tehetséges Zygmund Budge varázsló alakjában. A figura végigkísér minket egy titokzatos, kihívásokkal teli és izgalmas elvarázsolt kerten, ahol a PlayStation® Move vezérlő eszközeivel készített mágikus főzeteket készíthetünk, és vidám történeteket élhetünk át. Az Arany-Üstért folyó versenyben pedig kiderül, mitől válhat valaki valódi bájital-bajnokká.

Őslények világa

A PlayStation és BBC Worldwide közös munkájának eredményeként az őskori világ és a dinoszauruszok kora elevenedik meg Walking with Dinosaurs játék, amelyben találkozhatunk a történelem legnagyobb és legfélelmetesebb ragadozóival, és bepillanthatunk a vad élet-halál harcok világába.

A Wonderbook™ 1349 forintos ajánlott fogyasztói áron kerül a boltokba, PlayStation Move kontrollerrel és kamerával együtt pedig 27 990 forintos áron megvásárolható.