Februárban érkezik az első Black Ops DLC

Habár eddig is volt mit letölteni a Call of Duty sorozat legújabbjához, a Black Ops-hoz, azok csak patchek voltak. Most pedig nyilvánosságra hozták az első letölthető plusz tartalom februári megjelenését. Egyelőre ez csak az XBOX-os verzió, a PC-s és PS3-as megjelenésről nincs információ, azonban biztos, hogy nem kell majd sokat várni ezekre sem.

 A DLC 5 teljesen új térjépet tartalmaz, egyet a zombimódhoz, Ascension névvel. A másik 4 hagyományos többjátékos térkép lesz, ezek a következők: Discovery (Reznov antarktiszi kutatóközpontos küldetése alapján), Kowloon (Kowloon háztetőin játszódó küldetést átemelve a többjátékos módba), Berlin Wall (Checkpoint Charlie-nál zajló csata) és a Stadium (hokistadiont dolgoz fel).

Változatos és érdekes térképeket ajánl az új kiegészítés, az 1200 MS pont (magyar árak szerint 4500-5000 Ft), azonban így is elég magas összeg. A másik két platformon is hasonló áron lehet majd kapni,  egyedül a magyar MS pont árak miatt lesz majd kicsit olcsóbb. Megéri? Szerintem nem. Meg fogják venni? Rengetegen. Sajnos így gondolkodhattak az EA-nál és az MS-nél is, így a későbbi DLC-k áránál sem várható jelentős csökkenés.

De nem tudok elmenni gonoszkodás nélkül a dolog mellett, így felmerül bennem a kérdés: Ehhez vajon milyen hamar érkezik majd a patch?