Berobbant a mobilokra SpongyaBob új játéka!

Kirobbanó startot vett a Nickelodeon vadonatúj, Európában elsőként Magyarországon debütáló „többképernyős” játéksorozata. SpongyaBob rajongói valósággal megostromolták a netet az új többképernyős játékért: a Spongya Tudor mobil applikációt az első héten több mint 37 ezer játékos kedvű néző töltötte le, ezzel a heti Facebook letöltéseket is megelőzve. Az Android és iOs készülékeken egyaránt futó ingyenes játék az első helyet is kivívta magának a legújabb androidos applikációk listáján.

Egy héttel ezelőtt indult el - a kontinensen elsőként Magyarországon - a Nickelodeon vadonatúj, „többképernyős” játéksorozata, amely egyedülálló módon ötvözi a televíziót és a mobil eszközöket. Augusztus 22-től a SpongyaBob Kockanadrág legújabb epizódjai mellett a nézők kérdéseket is kapnak a képernyőn keresztül, amelyeket az applikáció segítségével megválaszolhatnak, így akár értékes ajándékokkal, fődíjként egy egyedi SpongyaBob gitárral is gazdagodhatnak. Egy nap alatt hat epizódot láthatnak a sorozatból, ezek közül négy részben fut a játék, amelynek során több kérdés is megjelenik. A helyesen válaszolók között minden nap és hetente is egy-egy nyertest hirdetnek, a főnyeremény egy egyedi tervezésű SpongyaBob gitár.

A Spongya Tudor mobil applikációt, amely Android és iOs készülékeken egyaránt elérhető, az első héten már több mint 37 ezer játékos kedvű néző töltötte le. Naponta közel 12 ezren az alkalmazás használata közben követik figyelemmel a SpongyaBob Kockanadrág legújabb epizódjait, így a legújabb androidos applikációk listáján is az elsők között szerepel a Spongya Tudor. Az alkalmazás nem csak letöltésekben mutat kiemelkedő eredményeket, de a Google Playben is jó osztályzatot kapott. A játékot elsősorban Android készülékekre töltötték le eddig, a letöltési száma pedig az első héten meghaladta a folyamatosan a lista első helyein álló Facebook ugyanazon a héten mért letöltési számait is.

A SpongyaTudor alkalmazás rendkívül gyorsan terjed. Az ingyenes applikáció segítségével a gyerekek játékos módon ismerhetik meg a tenger alatti világ élőlényeit és egyben szórakozva sajátíthatják el a modern eszközök használatát.

Tudj meg többet a játékról a http://www.nickelodeon.hu oldalán és mutasd meg, hogy te vagy a legnagyobb hazai SpongyaBob szakértő!