Bemutatták az Assassin's Creed III Freedom Edition-t

Assassin's Creed 3 Freedom Edition

Mint minden sikeres játék, az Assassin's Creed is elérkezett arra a pontra, amikor esztelenül sok pénzért rengeteg extrával megspékelve is megvásárolható lesz. A limitált kiadást ezúttal Freedom Edition névre keresztelték, ez alatt a Join or Die változat, míg a szűkmarkúaknak csak az egyszerű nevű, Special Edition jut. Utóbbihoz még árat sem említettek, azonban annyit tudni lehet róla, hogy az A Dangerous Secret nevű küldetést kapjuk vele, melyben a forradalmat alapjaiban veszélyeztető fenyegetést kell majd elhárítanunk.

Aki hajlandó 35 fontot áldozni a Join or Die variánsra (konzolon 65 fontot), az megkapja még a Ghost of War küldetést, a Sharpshooter multiplayer csomagot, valamint George Washington jegyzetfüzetét. A csomagolás eltér majd a másik két változattól, plusz egy Assassin medál is jár majd mellé.

60 fontért (konzolon 80) mindezt egy fém dobozban kapjuk, plusz jár mellé egy 9"-os Connor figura, egy exkluzív litográfia, a Lost Mayan's Ruins single player küldetés, melyben egy maja piramist kell bejárnunk. A kaland során Kidd kapitány rövid kardja kísér majd minket, valamint szintén végigjátszhatjuk a Ghost of War című missziót. Természetesen a Sharpshooter multiplayer adalék, valamint a jegyzetfüzet sem marad ki a csomagból.

A három kiadás egyelőre csak Európában lesz elérhető.