Az ‘UNCHARTED 4: A Thief’s End’ már az első héten meghaladta a 2.7 millió eladott példányt világszerte

A Sony Interactive Entertainment (SIE) bejelentette, hogy 2016. május 16-án, a PlayStation®4 (PS4™) exkluzív UNCHARTED 4: A Thief’s End túllépte a 2.7 milliós eladott példányszámot*. A játék mindössze egy hét alatt teljesítette a kitűzött eladási célokat. 

Az érdekes történeteiről híres stúdió, a Naughty Dog játéka, az UNCHARTED 4: A Thief’s End a PlayStation® franchise legújabb darabja és Nathan Drake kincsvadász kalandjainak utolsó fejezete. Az UNCHARTED 4: A Thief’s End világszerte kedvező fogadtatásban részesült és teljesen új játékmenettel, nagyobb, nyitottabb játéktérrel, kidolgozottabb grafikával és animációval, valamint teljes multiplayer funkcióval debütált.

“Nagyon köszönjük a Naughty Dog csapatának, hogy elkészítették az Uncharted 4-et, ez egy olyan hihetetlen élmény, ami új szintekre emeli az interaktív szórakoztatást. Jó érzés, hogy ennyi játékos tartott Nathan Drake-kel és továbbra is szeretnénk hasonlóan izgalmas játékokat készíteni PlayStation platformra” – mondta el Shawn Layden, a Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios elnöke. 


* Az adat magába foglalja a Blu-ray lemezek és a digitális eladások mennyiségét, 2016. május 16-ig bezárólag.