A HyperX perifériákkal támogatja a DreamHack közelgő gamer versenyeit

A HyperX®, a Kingston® Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy perifériákra kiterjedő partnermegállapodást kötött a DreamHackkel a közelgő DreamHack Summer és Atlanta Rocket League Championships rendezvényekre. A HyperX támogatásával a DreamHack a legjobb Rocket League-játékosokat hozza össze európai és észak-amerikai helyszíneken, hogy a különböző játéktudású versenyzők bármelyike kiállhasson régiója és a világ legjobbjai ellen. Mindegyik esemény 50 000 dolláros díjalappal rendelkezik, és mivel teljesen nyitott bajnokságsorozatról van szó, a közelről jött és távolról érkező csapatok egyaránt azonos feltételekkel indulhatnak.

A gazdag múltra visszatekintő, kategóriaelső hardvereszközök (memóriamodulok, SSD-k, USB-meghajtók) és perifériák (mikrofonos fejhallgatók, billentyűzetek, egerek) gyártása során a HyperX gondosan ügyel arra, hogy az eszközök megfeleljenek a profi játékosok által támasztott igényeknek, ezzel is elősegítve a sikerüket.

A DreamHack Summert június 17. és 19. között rendezik meg a svédországi Jönköpingben, a DreamHack Atlantára pedig július 21. és 23. között kerül sor a Georgia állambeli Atlantában (az Egyesült Államokban). A HyperX támogatásával megrendezett DreamHack-versenyeken számos, az e-sportok történelmében kiemelkedőként jegyzett pillanatnak lehettünk már szemtanúi, és most eljött az ideje, hogy a Rocket League is bővítse a sort.

A HyperX mindkét rendezvényen is helyszínen is képviselteti magát, így a látogatók felkereshetik a standját a meccsek között.

A játék szerelmesei otthonról, élőben is követhetik az eseményeket az alábbi Twitch-csatornán:
twitch.tv/dreamhackrocketleague

Légy te is szemtanúja a történelmi eseménynek, amikor az első DreamHack Rocket League-bajnokokat megkoronázzák!