A boltok polcain a Burnout Paradise The Ultimate Box

Világszerte megérkezett az üzletekbe az Electronic Arts Inc. Criterion Games stúdiója által fejlesztett Burnout Paradise The Ultimate Box. A legélvezetesebb társas autós játék különleges kiadásában a játékosok kipróbálhatják a Pass the Pad Party Packet és számos egyéb új tartalmat.
 
Az Ultimate Box egy különleges kiadás, mely tartalmazza a díjnyertes Burnout Paradise játékot, a korábban kiadott Cagney és Bikes letölthető tartalomfrissítéseket, valamint a vadonatúj Burnout Paradise Party csomagot. A „Party Pack” többszemélyes offline módba ülteti át a Burnout Paradise utánozhatatlan adrenalin pumpáló játékélményét, ahol a játékosok különböző kaszkadőr-, sebesség- és készség-orientált versenyeken küzdhetnek egymás ellen. A játékmód lehetővé teszi akár nyolc barát „passzold ide a vezérlőt” stílusú versengését gyors tempójú kihívások tucatjaiban. A Party csomag rengeteg új szolgáltatást is tartalmaz, köztük a versenyzésbe épített újraindítási lehetőséget, a korai járművek könnyebb kezelhetőségét, valamint egy élő híroldalt a PLAYSTATION 3 verzióhoz, a Burnout Paradise Networköt, mellyel a játékból vagy azon kívülről is nyomon követhetők a barátok, és lépést tarthatunk a legújabb Burnout hírekkel.

A Burnout Paradise The Ultimate Box a játék PC-s debütálása. A PC-verzió támogatja a több monitoros megjelenítést, a rendkívül nagy felbontású grafikát, a mozgó tárgyak elmosódását, a lágy árnyékeffektust és egyéb vizuális különlegességeket.

Az angliai Guildfordban működő Criterion Games által fejlesztett Burnout Paradise The Ultimate Box a PEGI 7+ besorolást kapta .