2019. Március 27., Szerda

64 bites OS kell majd a jövő évi Frostbite 2-es játékokhoz

E-mailNyomtatásPDF

Gamer

Johan Andersson, a DICE Frostbite renderelésén dolgozó egyik mérnök nem rég közölte twitteren, hogy a cég grafikus motorja által hajtott jtáékok jövőre 64 bites operációs rendszert igényelnek majd. Így aki jövőre is szeretné az Electronic Arts által kiadott játékok minden izgalmát, valamint a csavaros és meglepő fordulatokkal teli történeteit élvezni, kénytelen lesz beruházni egy új rendszerbe. Már ha a mostani nem támogatja a 64 bitet, persze.

És ha már itt tart az ember, miért ne ruházna be egy Windows 8-ra is, nem? Bár Andersson elmondása alapján a Windows 7 64 bites verziója is megfelel majd.

A Frostbite 2 a Battlefield 3-mal debütált, majd nem sokkal később a Need for Speed: The Run, valamint a Medal of Honor is megmutatta, hogy miket lehet elérni ma a legmodernebb grafikus motorokkal. Már csak egy kis játékélmény hiányzik, és jók is leszünk.

Ez Epic által nem rég bemutatott Unreal Engine 4 screenshotok alapján azonban jövőre is inkább a látvány kap majd hangsúlyosabb szerepet, de ne legyen igazam.


Címkék: dice | electronic arts | frostbite 2 | hírek | játék

Share/Save/Bookmark