Előzetes / Teszt

Fantastic 4

E-mailNyomtatásPDF
Amerikában több száz képregény közül válogathat a kedves vásárló. Sajnos Európában - köztük kis hazánkban - sem terjedt el az irodalom eme mufaja. Talán a legismertebb képregénysorozat Európában a XIII nevu francia sorozat. Ebbol tavaly kaptunk is egy remek játékot azonos címen, és hamarosan várható a film is. A XIII sikerére pályáz az USA-ból kinduló Fantastic 4. Az Activision jóvoltából már e hónapban megkaphatjuk a nagysikeru képregénybol készült játékot melynek címe-bármilyen meglepo: Fantastic 4. :-)
Bővebben...

Juiced

E-mailNyomtatásPDF
Belepakoltam a gépembe a turbót, meg a nitrót, oszt' a Tölgyfa utcán kiló kilencvennel végigrepültem... Hallhatjuk az elozo mondatot a meno benzinfalók büszke gazdáitól. De hát kinek kellenek ezek az autók... Csak eszik az amúgy sem olcsó benzint, a nitróról meg már nem is beszélek. Így hát marad a Juiced, és a számítógép. És akkor mi is mondhatjuk: Beültem a 400 lóeros Mazdámba, és lenyomtam vele egy 420 lóeros Golfot... Persze nitró nélkül... :)
Bővebben...

Cold Fear

E-mailNyomtatásPDF
Nincs is jobb ilyen fullasztó, izzadt, nyári éjszakán, mint egy husíto ital, agyonlégkondicionált, félhomályba burkolt helyiség, reszketo tagjaink, mi magunk... s a jeges félelem. Habár a jeges érzés keltését inkább bízzuk az italunkra.
Bővebben...

Grand Theft Auto: San Andreas - Easter Eggek

E-mailNyomtatásPDF
A Rockstar elrejtett egy pár fura, humoros, elrejtett részt a játékban. Ezek vannak itt... már amiket megtaláltam...
Bővebben...

Battlefield 2

E-mailNyomtatásPDF
A játékosokat mindig is lázba hozta az a szó, hogy szabadság. Talán azért is, mivel ezt az érzést csak nagyon kevés játékban tapasztalhattuk eddig. Az egyik ilyen a GTA sorozat, melynek e hónapban kaptuk meg a legfrissebb részét. A másik játék egy teljesen más irányvonalat képvisel. Ez egy FPS, ahol több féle kasztból tudunk katonákat választani és az elozo része a Vietnámi háborút idézte fel. Na, kitaláltátok már? Hát persze, hogy a játék a Battlefield 2.
Bővebben...

Grand Theft Auto: San Andreas

E-mailNyomtatásPDF
Te akarsz lenni az alvilág királya? Akkor játszd végig a GTA sorozat legújabb részét a San Andreas-t. Utcai lövöldözés, autólopás, bankrablás. Azok a dolgok melyek hosünk mindennapjait alkotják. Eloször egy kis történelem: az elso GTA alapötlete szerint zsarukat alakítunk, akik az autótolvajok nyomába erednek. Ekkor jött az ötlet, mi lenne ha mi magunk lennénk a tolvajok. És íme már itt a sorozatban az ötödik Grand Theft Auto...
Bővebben...

Imperial Glory

E-mailNyomtatásPDF
Errol a játékról eddig szerintem nem sokan hallottak. Nem volt nagy reklámkampánya, nem alakul köré millós rajongótábor. Egyszeruen besétált a ringbe és majdnem leszedte a király koronáját... Mivel nem sokan ismerik ezt a játékot elmondom hogy egy stratégiai játékról van szó, megy az Eidos cég gyermekeként látta meg a napvilágot. A gamma teljes címe Imperial Glory Rome: Total War Light.  A címben található light kifejezés nem a minoségre, hanem a stratégia mélységére utal. Értem ezt úgy, hogy az 51 tartományra osztott térkép nem ad akkora taktikai szabadságot, mint amit egy ko kemény stratégiánál megszokhattunk, de ez egyben elony is, hiszen sokan nem szeretik a túlbonyolított dolgokat.
Bővebben...

Driv3r

E-mailNyomtatásPDF
Képzeljetek magatok alá egy tuz piros F50-s Ferrarit. Megvan? Ok, akkor most törjétek össze, menjetek neki mindennek amit láttok, amíg ki nem gyullad a kocsi... Na ez lett a Driv3rbol... A játék reklámszövege a következo volt: Good. Bad. Both. (Jó. Rossz. Mindketto.) Ez a szlogen természetesen a Tanerre a játék beépülos zsarujára vonatkozik. Ez a szöveg azonban nem csak a fohosre illik, hanem magára a játékra is...
Bővebben...

Star Wars: Republic Commando

E-mailNyomtatásPDF
A mozikban már megjelent a Star Wars 3 - A sith-ek bosszúja címu film. A Lucas Arts természetesen most is készít játékokat a film kapcsán. Voltak már félresikerült kísérletek a film alapján készült játékokra. Erre példa a Star Wars: Racer, mely a fogatversenyek hangulatát próbálta vissszaadni. Az elso igazán sikeres játék a KotoR sorozat 1 része, melynek hagyományait a nemrég megjelent második rész követte. A második résszel majdnem egyidoben jelent meg a Star Wars: Republic Commando. Ez a játék az FPS mufajt szélesíti.
Bővebben...

Splinter Cell: Chaos Terrory

E-mailNyomtatásPDF
Lopakodós-kommandós? Ki ne szeretne James Bond szeru titkos szuperügynök lenni, aki megoldja a feladatát, megmenti a világot a pusztulástól és ha már ott van fel szed valami jó csajt... Nos, a legtöbb olvasónknak erre nem sok esélye van. Így marad nekünk egy virtuális hos akinek a borábe bújva átérezketjük az ilyen munka nehézségeit. O pedig nem más mint maga Sam Fisher a Splinter Cellbol. At Ubi Soft az elso két résszel remek munkát munkát végzett. Most pedig itt a legújabb, harmadik rész a Splinter Cell: Chaos Terrory.
Bővebben...

World of Warcraft

E-mailNyomtatásPDF
A Warcraft 3 stratágiai játék után a világon több ezer fun-club alakult a játék köré. A Warcraft azóta is szerepel minden neves versenyen és mindig több száz versenyzo van, pedig nem egy mai játékról van már szó. Sot, még Warcraft könyvek is megjelentek azóta -számszerint 3 db -, ezek is taroltak az eladási listákon. És múlt év óta az egész világot lázban tartja a World of Warcraft. Tavaly, mikor megjelentek az elso képek az interneten, már akkor megalakultak a funok és már akkor mindenki tudta a különbözo varázslatok neveit, hatásait anélkül hogy egyetlen percet is játszott volna vele... Talán ilyen szintu várakozás még játékot nem elozött meg. Tehát a World of Warcraft már megjelenése elott a játékból egy tömegmozgalommá vált. És amikor ez év februárjában megjelent a játék a boltokban is, a mi kis hazánkba küldött 1000 pédány órák alatt kifogyott a boltokból. És vajon tényleg megérdemli a játék azt a szintu "istenítést"? Az majd a cikkbol kiderül...
Bővebben...

10. oldal / 16