The Sims 2 Hajótöröttek

E-mailNyomtatásPDF
Image Simjeid ezúttal egy lakatlan szigeten próbálhatnak meg életben maradni és boldogulni! A The Sims sorozat régi és új rajongói most elhagyhatják a város forgatagát, és szerencsét próbálhatnak egy lakatlan szigeten, amely fövenyes tengerparttal, kies lagúnákkal és kitörésre kész vulkánokkal várja az ide látogatókat. Képesek simjeid életben maradni egy trópusi szigeten, és megtervezni a menekülésüket vissza a civilizációba?
A The Sims 2 Hajótöröttekben a játékosok létrehozhatják simekből álló legénységüket, amelynek minden tagja - a The Sims sorozattól megszokott módon - egyéni képességeivel, humorával és különcségeivel színesíti a csapatot, ezáltal garantálva a szórakoztató kalandokat a szigeten. Miután vitorlát bontanak, váratlanul viharba keverednek, és immár magányos simedet a hullámok egy csodálatos tengerparton vetik partra. Semmije sincs, csak a ruha, amit visel, és élete nagy kalandja várja: el kell döntenie, hogy megpróbál boldogulni ezen a gyönyörű szigeten vagy elmenekül. Vajon megkísérli majd megtalálni társait, és az okos majmok segítségét igénybe véve megpróbál virágzó közösséget létrehozni a Zenésszel, a Doktorral, az Erdőkerülővel és a többiekkel? Vagy a kincses térképet követve feltérképezik a szigeteket, a menekülés útját keresve? Te döntheted el, hogy simjeid a túlélés melyik módját választják.

Rod Humble, a The Sims sorozatért felelős stúdióvezető így jellemezte az új játékot: "Akár a szigeten őshonos vadkanok megszelídítésével töltesz el órákat, akár azzal, hogy alapanyagokat gyűjts a tökéletes kunyhó felépítéséhez, az ünnepek alatt megjelenő The Sims 2 Hajótöröttek minden játékos számára izgalmas kalandokat kínál, korra és nemre való tekintet nélkül." A játékmenetet sikerült tökéletesen, az egyedi lehetőségeket kihasználva testre szabni minden platform esetében - alig várjuk, hogy láthassuk, miként segítenek majd a játékosok a simeknek a túlélésben és a boldogulásban ezen a gyönyörű, feltérképezetlen szigeten.

Függetlenül attól, hogy milyen sorsot szánsz nekik, simjeid számos izgalmas, új helyszínt fedezhetnek fel a burjánzó zöld esőerdőktől a sötét, ijesztő barlangokon kereszül a tiltott fennsíkokig! A Nintendo DS játékosok emellett a tökéletességig csiszolhatják a túléléshez szükséges készségeiket: a hat szórakoztató minijátékban gyakorolhatják a szigonyos halászatot, tűzgyújtást és a bogárvadászatot. Simjeid különleges kagylóhéjakat gyűjtögethetnek a legénységük tagjainak, bútorokat készíthetnek pálmalevélből vagy száraz, meleg otthont építhetnek bambuszból - te döntheted el, hogy mit gyűjtögessenek vagy barkácsoljanak!

Share/Save/Bookmark