The Sims

Sims 2: Évszakok - Élvezd a természetet!

E-mailNyomtatásPDF
Image Töltsenek simjeid több idot a szabadban! A The Sims 2 legfrissebb kiegészítojével simjeid végre az évszaknak megfeleloen tölthetik szabadidejüket a természetben, különbözo vidám elfoglaltságokkal:
Hógolyózás, pancsolós játék a medencében,  felfrissülés egy fincsi tavaszi záporban, horgászás a kerti tóban, valamint ritka meglepetésekkel járó gyümölcsök termesztése. Téli kunyhót, vagy nyári lakot építesz simjeidnek? Jobb ha felkészíted oket az idojárás viszontagságaira!
Bővebben...

Sims 3?

E-mailNyomtatásPDF
2000-ben amikor megjelent a The Sims, akkor még Will Wright nem is sejtette mit alkotott. 2006-ra több mint 45 millióan vették meg a Sims-t kiegészítokkel együtt, és még mindig veszik! A The Sims 2 megjelenése óta, minden toplistán szerepel valamelyik kiegészitojével, vagy akár az alapjátékkal. (Az angol toplistán 111 hete szerepel a The Sims 2, míg a The Sims 2 Pets November 1.-ei jelentések szerint csúcsra tört... mint elodei. És egyébként is gondoljunk bele, több warez letöltés van Sims2-bol mint amennyien megveszik...)
Bővebben...

3. oldal / 3