The Sims

Eladási rekorddal kezdett a The Sims 3

E-mailNyomtatásPDF
Több mint 1,4 millió eladott példány és hétmillió tartalomletöltés az első héten.
 
Bővebben...

Budapesten is bemutatták a The Sims 3-at

E-mailNyomtatásPDF
Image Elérkezett a várva-várt pillanat! A világ több mint 60 országával egy napon, június 5-én Magyarországon is bemutatták millió fiatal, gyerek és felnőtt kedvencének, a Sims-sorozatnak legújabb darabját! A nagyszabású hazai premier háziasszonyának szerepét Lola örömmel vállalta, hiszen maga is szívesen tölti szabadidejét a Simek világában, s már hetek óta izgatottan várta az elbűvölő játéksorozat legújabb részét.
Bővebben...

Elkészült a The Sims 3

E-mailNyomtatásPDF
Az Electronic Arts Inc. Sims Stúdiója örömmel jelenti be, hogy a páratlanul népszerű PC játéksorozat, a The Sims nagy várakozással övezett zászlóshajója, a The Sims 3 gyártása megkezdődött, és a játék 2009. június 5-én több mint 60 országában kerül a boltok polcaira.


Bővebben...

Nyáron jelenik meg a The Sims 3

E-mailNyomtatásPDF
Image Az Electronic Arts Inc. bejelentette, hogy a páratlanul népszerű PC játéksorozat, a The Sims nagy várakozással övezett zászlóshajója, a The Sims 3 2009 nyarán jelenik meg PC, Mac, iPhone és iPod Touch platformokra, továbbá mobiltelefonokra. A The Sims 3 PC verziója 2009. június 2-án kerül világszerte a boltok polcaira. 


Bővebben...

2009. február 20-tól kapható a The Sims 3

E-mailNyomtatásPDF
Image Az Electronic Arts a lipcsei Games Convention során bejelentette, hogy a The Sims sorozat várva várt, következő generációs PC-s játéka, a cég zászlóshajójának számító The Sims 3 2009. február 20-án kerül világszerte a boltokba, illetve megvásárolható lesz digitális letöltésként. A The Sims 3 kínálta szabadság határtalan kreativitással kecsegtet és váratlan meglepetésekkel, csínyekkel szórakoztat.
Bővebben...

Az IKEA-ból válogatnak The Sims 2 szereplői

E-mailNyomtatásPDF
Image A The Sims sorozat legfrissebb csomagja elhozza az IKEA újdonságait, amelyek egyetlen sim-lakból sem hiányozhatnak! A The Sims, az Electronic Arts Inc. sikersorozata bejelentette a The Sims 2 IKEA Álomotthon Cuccok érkezését.  A The Sims 2 legújabb kiegészítőjével a simek otthonainak legfontosabb helyiségeit rendezhetjük be mesés IKEA tárgyakkal: a hálószobát, a nappalit és a dolgozószobát. Dobd fel simjeid otthonát az IKEA egyedi tervezései által ihletett bútorokkal és díszítőelemekkel!
Bővebben...

100 millió eladott példány

E-mailNyomtatásPDF
Image A The Sims immár globális kulturális jelenség 60 országban és 22 nyelven, hála a nemzetközi The Sims játékosközösségnek.
Bővebben...

Február 29-én jelenik meg a The Sims 2: Szabadidő

E-mailNyomtatásPDF
Image Simjeid teljesen új tevékenységeket, hobbikat és karriereket fedezhetnek fel, amelyekkel gazdagabbá tehetik életüket.
Az Electronic Arts Inc. ma bejelentette egy új kiegészítő megjelenését a The Sims sorozathoz. Ez a The Sims 2 FreeTime. Ez a kiegészítőcsomag sok-sok új tevékenységgel és hobbival teheti gazdagabbá a simek életét. Simjeid most új célok felfedezése után fejleszthetik képességeiket és köthetnek barátságokat, hogy igényeik szerint élhessenek teljes életet.
Bővebben...

The Sims 2 Hajótöröttek

E-mailNyomtatásPDF
Image Simjeid ezúttal egy lakatlan szigeten próbálhatnak meg életben maradni és boldogulni! A The Sims sorozat régi és új rajongói most elhagyhatják a város forgatagát, és szerencsét próbálhatnak egy lakatlan szigeten, amely fövenyes tengerparttal, kies lagúnákkal és kitörésre kész vulkánokkal várja az ide látogatókat. Képesek simjeid életben maradni egy trópusi szigeten, és megtervezni a menekülésüket vissza a civilizációba?
Bővebben...

MySims magyarul

E-mailNyomtatásPDF
Image A hivatalos MySims oldal, elérhető magyar nyelven is! A felső jobb sarokban beállíthatod, hogy milyen nyelven szeretnéd böngészni az oldalt, és köztük van a magyar.
Hivatalos MySims weboldal

Korház Krónikák...

E-mailNyomtatásPDF
Image A hivatalos oldalon ismét volt egy kis közvéleménykutatás, ugyanúgy, mint a hobbis kiegészítőről, ezúttal viszont a Krónikák bövítéséről volt szó. Lehet, hogy a Hajótörött Krónikákkal nem ér véget a sorozat, és a következő részben, majd a kórházak kapják a főszerepet. 

2. oldal / 3