Leszáll az éj a Sim-ekre

E-mailNyomtatásPDF

Sims 3 Leszáll az éjAz idén ősszel megjelenő, Leszáll az éj címmel futó új Sims 3 kiegészító lemez segítségével a játékosok belevethetik magukat az éjszakai életbe. Haverok, buli fanta, egyszóval a belvárosi éjszakai élet nyüzsgő pillanati várnak mindenkire! Pezsgőfürdős lazítás, vagy épp turné a saját rockbandánkkal, esetleg egy koktél munka után - mindezt a Leszáll az éj-ben!

 „A The Sims 3 Leszáll az éj túlmutat a dolgos hétköznapokon, és számos különleges pillanattal gazdagítja a játékot. A simek hírességekkel ismerkedhetnek egy felhőkarcoló tetején, saját rockbandájukkal kápráztathatják el a közönséget, vagy sztármixerként dolgozhatnak a város legmenőbb koktélbárjában.”

Sims 3 - Kattintásra galéria nyílikA játékosok belevethetik magukat a sohasem alvó belváros nyüzsgésébe, ahol simjeikből ünnepelt híresség, mixer vagy filmrendező válhat, sőt, még zenekart is alapíthatnak! Ha azonban szeretnének bebocsátást nyerni a város elit szórakozóhelyeire, jobban teszik, ha a legjobb arcukat mutatják, különben már az ajtóból az utcára penderítik őket a marcona kidobóemberek – persze a bejutásnak vannak egyéb, nem hivatalos módjai is… Ha simednek a lazulás az erőssége, számos elegáns bár és lepukkant krimó várja, ha pedig veszélyes életre vágyik, felfedezheti a vámpírrá válás titkát. Akár az új hivatások valamelyikében próbálja ki magát, akár egy görbe éjszakát csap a városban, vagy estélyt rendez egy luxuslakás tetőteraszán, a játékos teljes szabadságot élvez a játék során, és tökéletesen egyedi történeteket mesélhet el a The Sims 3 páratlanul sokrétű eszközeivel. Miféle kalandok várják simedet az éjszakai élettől lüktető belvárosban, amikor kihunynak a fények?


Címkék: electronic arts | hírek | játék | kiegészítő | leszáll az éj | the sims

Share/Save/Bookmark