Lépj be fényűzés új dimenziójába

E-mailNyomtatásPDF

The Sims 3 Szabadtéri kalandok

Minden sim tudja, hogy egy jó kerti bulihoz három dolog kell: egy minden jóval megrakott asztal, pár jó cimbora és egy grillező. Fejeld meg mindezt pár jacuzzival, és minden készen áll az év legfergetegesebb bulijához! A ma bejelentett, 2011 februárjában megjelenő The Sims 3 Szabadtéri kalandok Cuccok csomag jóvoltából a Simek felejthetetlenbulikat rendezhetnek, elmerülhetnek a különféle szabadtéri játékok élvezetében, éjszakánként pedig a pezsgőfürdőben ejtőzhetnek.

Pörgesd fel a bulit: a The Sims 3 Szabadtéri kalandok Cuccok jóvoltából mindent megadhatsz simjeidnek, amire csak szükségük lehet a divatos és kényelmes külső terek berendezéséhez. Kényeztető pezsgőfürdők, egy minden jóval felszerelt, pultba épített grillezővel ellátott kültéri konyha, a régi tábortüzek hangulatát idéző tűzrakóhelyek és egyéb izgalmas újdonságok várnak! A lakberendezés szerelmesei két új stílus közül választhatnak. Vajon simed szívéhez a „Kültéri elegancia” gyűjtemény különlegesen szép kovácsoltvas termékekei állnak majd közelebb, vagy a „Naplemente a tornácon” kollekció, amely a meleg, otthonos hangulatra helyezi a hangsúlyt?  Öltöztesd fel simedet tetőtől talpig egy kellemes kerti sütögetéshez vagy egy békés estéhez a csillagok alatt – lezser eleganciát sugárzó szerkók gazdag tárházából válogathatsz!

A The Sims 3 Szabadtéri kalandok Cuccok jóvoltából simed egész évben élvezheti a természet áldásait. Adj rá egy kis kakaót, és ugorj fejest a pezsgőfürdőbe!


Címkék: electronic arts | szabadtéri kalandok cuccok | the sims 3

Share/Save/Bookmark