Irány a középkor!

E-mailNyomtatásPDF

The Sims MedievalInnovatív, forradalmian új játékmenet, valamint a középkor világa vár az Electronic Arts EA Play divíziója által fejlesztett legújabb sorozat, a The Sims: Medieval játékban! Hőssé válhatsz, megalapíthatod a saját királyságodat, vagy akár küldetésekre is indulhatsz! A kalandok, legendák, valamint cselszövések korában játszódó The Sims játék egyaránt örömet nyújt majd azoknak, akik eddig is élvezték virtuális karaktereik életének mindennapjait, valamint a stratégiai- és szerepjátékok szerelmesei is örömüket lelhetik benne, miközben próbálják saját királyságukat építgetni, irányítani.

A játékban minden történet rengeteg eltérő befejezéssel rendelkezik majd, a választott hőstől, valamint a játékos mentalitásától függően. Építhetünk akár saját királyságot is, a nulláról, apránként, de ha nincs türelmünk, akár le is igázhatunk másokat, hogy saját birodalmunk határait terjesszük.

A The Sims Medieval minden egyes összetevője egy különleges, magával ragadó középkori világ kialakítását szolgálja,  a küldetésalapú játékmenettől a korhű tárgyakig (kardokig, trónusokig, kalodákig), a kedves karakterektől a tájak festői szépségéig. A királyságba érkező összes hőst kedved szerint átszabhatod, egészen a jellemük kialakításáig és a legfőbb hibájuk meghatározásáig. Karaktereid és közötted különleges kapcsolat alakul ki: a nem csupán hősi kalandokba küldöd simjeidet, de arról is gondoskodsz, hogy azok ne hanyagolják el napi kötelezettségeiket, a betegekről és elesettekről való gondoskodást, az egzotikus áruk kereskedelmét és a fegyverkovácsolást. Te döntesz simjeid sorsáról és életük fontos eseményeiről, a gyermekvállalástól a lovagi tornákon való részvételig. A The Sims Medieval megidézi a lovagiasság és a tiszta szerelem korát!

A The Sims Studio által PC és Mac platformokra fejlesztett The Sims Medieval 2011 tavaszán jelenik meg.


Címkék: hírek electronic arts | játék | medieval | the sims

Share/Save/Bookmark