Február 29-én jelenik meg a The Sims 2: Szabadidő

E-mailNyomtatásPDF
Image Simjeid teljesen új tevékenységeket, hobbikat és karriereket fedezhetnek fel, amelyekkel gazdagabbá tehetik életüket.
Az Electronic Arts Inc. ma bejelentette egy új kiegészítő megjelenését a The Sims sorozathoz. Ez a The Sims 2 FreeTime. Ez a kiegészítőcsomag sok-sok új tevékenységgel és hobbival teheti gazdagabbá a simek életét. Simjeid most új célok felfedezése után fejleszthetik képességeiket és köthetnek barátságokat, hogy igényeik szerint élhessenek teljes életet.
"A The Sims közönsége imádja simjei életének egyre újabb területeinek felfedezésével életre kelteni történetüket." - mondja Rod Humble a The Sims stúdió vezetője. "Most, a The Sims 2 FreeTime megjelenésével, még több érdeklődési körbe vetheti bele magát, több életviteli lehetőséget találhat és szórakoztatóbb életet élhet. Ezeknek az új tehetségeknek a felfedezése mélységet, humort és értéket csempészhet az élet minden pillanatába."

Simjeid élete tehát csupa szórakozás, de egyben a személyes fejlődés terepe is a The Sims 2 FreeTime játékban. A simek élhetnek személyes érdeklődésük tárgyának, legyen az könyek olvasása, főzőcskézés vagy akár távirányítású helikopter kezelése, vagy művészi hegedűjáték. A tehetséges szerelők megjavíthatják sportautóikat és már döngethetnek is, de az ügyes keramikusok vagy a tehetséges írók is zsáknyi simoelont szerezhetnek, ha hagyják kibontakozni tehetségüket.

A dögös új karrierek boldogságot és elégedettséget hoznak simjeidnek, valamint így a történet is többféle ívet vehet fel. Új karrierlehetőségek várnak, például az építészet, az oceanográfia és a szórakoztatás. Tehetségük kiteljesítésével simjeid másodlagos életcélokhoz is juthat, így egyénisége még egyedibbé válhat.

A LEGFONTOSABB ÚJDONSÁGOK

  • Új, hobbitól függő játékelemek. Simjeid felfedezhetik, milyen tevékenységek iránt érdeklődnek a legszenvedélyesebben! A simek versenyekben vehetnek részt, ahol díjakat és simoleonokat szerezhetnek, vagy képességeik fejlődésével mesterré válhatnak választott hobbijukban, bekerülve így a "zónába". Simjeid tárgyak elkészítésével gazdagíthatják életüket, amelyeket tetszés szerint felhasználhatnak vagy eladhatnak legyenek azok agyagedények vagy autók. Ezek az új hobbik barátságokat erősíthetnek meg vagy titkos készletekhez juttathatják a simeket.
  • Új életcél-mérő: Simed most mérheti, hogya halad életcélja a beteljesedés felé, ráadásul különleges díjakhoz és interakciókhoz is juthat!
  • Öt új karrierkövetés és jutalomtárgyaik: Az oceanográfusok halastóhoz juthatnak, a szórakoztatók megszerezhetik a maguk csillagát, az építészek saját rajzasztalukon dolgozhatnak, a táncosok megkapják balettrúdjukat, a titkosügynökök pedig villoghatnak spéci fülhallgatóikkal.
  • Teljesen új tárgyak és öltözékek: A The Sims 2 FreeTime vadonatúj tárgyakat mutat be, például kosárpalánkot, agyagkorongot,
  • játékasztalt, moduláris szintetizátort, terepasztalt, de ez messze nem minden! Simjeid új öltözékeshez is juthatnak, amelyek illenek hobbijukhoz és tevékenységi körükhöz, így például egy olyan ruhához, amelyet egy játékos tervezett és készített a The Sims 2 játékhoz, amelynek producere a H&M lesz.

Share/Save/Bookmark