Elkészült a The Sims 3

E-mailNyomtatásPDF
Az Electronic Arts Inc. Sims Stúdiója örömmel jelenti be, hogy a páratlanul népszerű PC játéksorozat, a The Sims nagy várakozással övezett zászlóshajója, a The Sims 3 gyártása megkezdődött, és a játék 2009. június 5-én több mint 60 országában kerül a boltok polcaira.


A The Sims 3 világában minden eddiginél izgalmasabb az élet! Alakítsd ki a legapróbb részletekig Simed külsejét, és ruházd fel különleges személyiséggel legfeljebb öt jellemvonás kiválasztásával! Az új, célorientált játékmenetnek köszönhetően kiválaszthatod, mely rövid és hosszú távú célok megvalósítása érdekében dolgozzanak Simjeid. Te döntheted el, hogy boldogsággal vagy csapásokkal halmozod-e el őket! Elkészítheted és összevághatod saját filmjeidet: rögzítsd Simjeid életének emlékezetes pillanatait, vagy használd a játék médiatárában található videók széles választékát! Ezután csatlakozz a The Sims 3 online közösségéhez, ahol megmutathatod a többieknek az alkotásaidat, ingyenes bónusztartalmakhoz juthatsz hozzá, értesülhetsz a legfrissebb hírekről, és így tovább!

A The Sims 3 immár országszerte előrendelhető a videojátékot forgalmazó boltokban: Media Markt, Saturn CD Galaxis illetve további független kiskereskedelmi boltok. Azok, akik élnek a lehetőséggel, egyedi előrendelési csomagot kapnak ajándékba Sims plumbob matricákkal, egy ingyenes zeneszám letöltési kódjával, valamint a Ladytron kétoldalú, koncert stílusú plakátjával. A poszter egyik oldalán az együttes fényképe lesz látható, míg a másik oldalon a Sim alteregóik képe!

A különleges, csak az 576Kbyte boltjaiban megvásárolható The Sims 3 Gyűjtői változat a játék mellett egy 2 GB méretű The Sims Plumbob USB kulcsot, egy Tippek és Trükkök játékkalauzt, valamint egy letölthető, európai stílusú sportkocsit is tartalmaz, amely máshonnan nem szerezhető meg.

A PEGI által 12+ besorolással rendelkező, PC és Mac platformokra, iPhone és iPod Touch készülékekre, valamint mobiltelefonokra megjelenő The Sims 3 fejlesztését a The Sims Studio végezte.

A The Sims 3 a határtalan lehetőségek játéka!


Share/Save/Bookmark