Eladási rekorddal kezdett a The Sims 3

E-mailNyomtatásPDF
Több mint 1,4 millió eladott példány és hétmillió tartalomletöltés az első héten.
 
Az Electronic Arts Inc. bejelentette, a nagy várakozással övezett, június 2-án megjelent The Sims 3 PC / Mac verziója az első héten 1,4 millió példányban kelt el, és ezzel az EA történetének legsikeresebben debütáló termékévé lépett elő. A rajongók aktivitását az is mutatja, hogy több mint hétmillió letöltést regisztráltak az EA felhasználói tartalmakat – simeket, otthonokat, történeteket és így tovább – kínáló oldalain. Az Apple App Store-on keresztül iPhone és iPod touch készülékekre is letölthető The Sims 3 már a megjelenés napján elhódította az első helyet a legnépszerűbb fizetett tartalmak eladási listáján, és a helyezését azóta is őrzi.

„A tucatnyi díjat, a remek kritikákat és a lelkes rajongói visszajelzéseket követően ki merem jelenteni: a The Sims 3 megjelenése páratlan siker volt, és az eladási adatok szerint a játék valóban nagyszerű fogadtatásra lelt” – nyilatkozta Rod Humble, az EA Play feje. „A The Sims 3 játék szerkesztőeszközeivel létrehozott, megosztott, majd letöltött tartalmak mennyisége mindennél ékesszólóbban mesél a The Sims játékosközösség elkötelezettségéről és szenvedélyéről. Birtokba vették az általunk megteremtett világot, és mi alig várjuk, hogy láthassuk mindazt, ami megszületik a kezük alatt.”

„A The Sims 3 iPhone, illetve iPod touch verziója a megjelenés pillanatától számított 18 órán belül az első helyre került az Apple App Store legnépszerűbb fizetett tartalmakat felsoroló eladási listáján, s ezzel az EA Mobile harmadik 9,99 dolláros áron nyitó játékává vált” – jelentette ki Adam Sussman, az EA Mobile megjelenésekért felelős alelnöke. „A játék eladási és kritikai sikerei azt mutatják, hogy a The Sims 3 mobil játékélménye igazán népszerű a vásárlóink körében.”

A PC / Mac platformra megjelent The Sims 3 játékban káprázatosan élethű, egyedi személyiséggel felruházott simeket alkothatsz meg, és bebarangolhatod velük a környéket. A sokoldalú Sim létrehozása eszköznek köszönhetően minden eddiginél realisztikusabb simeket hívhatsz életre. Válassz több tucatnyi jellemvonás közül, alkoss bátor, művészi, kleptomániás, ügyetlen, paranoiás vagy romantikus simeket! A Sim létrehozása eszköznek köszönhetően tökéletesen egyedi simek egész hadseregét keltheted életre. A The Sims 3 végtelen lehetőségeket kínál a simek környezetének testreszabásához a Stílus létrehozása eszköz segítségével. Élvezd a játék nyújtotta kihívásokat egy olyan világban, ahol a simek küzdhetnek rövid és hosszú távú vágyaik beteljesítéséért, és learathatják erőfeszítéseik jutalmát! A személyiségüknek, jártasságaiknak és választott hivatásuknak megfelelően simjeidben rövid és hosszú távon megvalósítható vágyak ébrednek, amelyek folyamatos kihívást és sok-sok izgalmas tennivalót jelentenek. Te döntöd el, hogy simjeid vágyait valóra váltva beteljesíted-e a sorsukat, életre szóló boldogággal és jutalmak sokaságával árasztva el őket. 
 
Regisztráld PC-s vagy Maces The Sims 3 játékodat a www.TheSims3.com címen, hogy használhasd a páratlanul gazdag közösségi és online funkciókat, továbbá ingyenesen letölthesd a Riverview nevű, vadonatúj várost! A regisztrációval mindezek mellett 1000 ingyenes SimPoint kredithez is hozzájuthatsz, amelyek segítségével exkluzív tárgyakat vásárolhatsz a The Sims 3 Store kínálatából simjeid felruházására, illetve környezetük még kellemesebbé tételére. Légy simjeid filmjének rendezője: rögzítsd a nyersanyagot játék közben, majd látogass el a hivatalos oldalra, válaszd ki a filmzenét, állítsd össze a történetet, dobd fel filmedet áttűnésekkel, majd oszd meg a végeredményt a világgal! A The Sims 3 világában csak a fantáziád szab határt!
 

Share/Save/Bookmark