Az IKEA-ból válogatnak The Sims 2 szereplői

E-mailNyomtatásPDF
Image A The Sims sorozat legfrissebb csomagja elhozza az IKEA újdonságait, amelyek egyetlen sim-lakból sem hiányozhatnak! A The Sims, az Electronic Arts Inc. sikersorozata bejelentette a The Sims 2 IKEA Álomotthon Cuccok érkezését.  A The Sims 2 legújabb kiegészítőjével a simek otthonainak legfontosabb helyiségeit rendezhetjük be mesés IKEA tárgyakkal: a hálószobát, a nappalit és a dolgozószobát. Dobd fel simjeid otthonát az IKEA egyedi tervezései által ihletett bútorokkal és díszítőelemekkel!

Akár divatos, tágas dolgozószobát, stílusosan berendezett nappalit vagy otthonos, hívogató hálószobát szeretnél létrehozni, az új The Sims 2 IKEA Álomotthon Cuccokkal igazán különlegessé varázsolhatod simed otthonát. Tervezz egyéniségéhez illő szobákat a vadonatúj, számos színben és mintában kapható kanapékkal, ágyakkal, asztalokkal, polcokkal és ezernyi más izgalmas újdonsággal! Az utolsó simításokat a népszerű IKEA képekkel, tükrökkel, világítótestekkel és vázákkal adhatod hozzá az alkotásodhoz. Légy simed személyes lakberendezője – szépítsd meg otthonaikat az IKEA inspiráló, modern stílusával!
 
The Sims 2 IKEA Álomotthon Cuccokkal
 
"A The Sims alkotói rendkívül izgalmasnak tartják az IKEA-val való együttműködést annak érdekében, hogy a játékos tovább tökéletesíthesse a sim-otthonokat, mókás és inspiráló stílusokkal rendezve be a nappalikat, hálószobákat és dolgozószobákat" – meséli Rod Humble, a The Sims stúdióvezetője. "Az új tartalmaknak köszönhetően a játékosok közelebb kerülhetnek céljukhoz, simjeik álomotthonának létrehozásához. A The Sims 2 IKEA Álomotthon Cuccok tovább gazdagítja a kreatív lehetőségek tárházát, és végső soron erről szól a The Sims. Az otthonok kulcsfontosságú helyszínek a játékélmény szempontjából, és az IKEA berendezéseivel a szomszédság leghívogatóbb helyévé varázsolhatjuk őket."
 
The Sims 2 IKEA Álomotthon Cuccokkal

Változtasd át simed nappaliját a kényelem és kikapcsolódás szigetévé a plüssbevonatú EKTORP kanapéval, az egyedi EXPEDIT TV elemmel, a minden szoba hangulatába beleillő LEKSVIK kávézóasztallal és olyan, eleganciát sugárzó díszítőelemekkel, mint például a VÄNNA tükör. Alkoss keleti kényelmet és tökéletes felfrissülést kínáló hálószobát az új MALM ággyal, a hozzáillő szekrényekkel, az áramvonalas STORM állólámpával és az élénkvörös IKEA PS szőnyeggel!
 
The Sims 2 IKEA Álomotthon Cuccokkal

Az otthon dolgozó simeket kényeztesd el a tökéletes dolgozószobával, amely egész biztosan előhozza belőle a munka hősét! Rendezd be a VIKA HYTTAN asztallal, az inspiráló KILA lámpával, a különleges HELMER tárolóegységgel és a LACK cikkcakkos polccal!

Mindez csak néhány példa a The Sims 2 IKEA Álomotthon Cuccok újdonságaiból, amelyekkel tovább tökéletesítheted simed otthonát.
 
The Sims 2 IKEA Álomotthon Cuccokkal

"A The Sims játékosai név szerint kérték az IKEA-t, és ha megnézzük az általuk létrehozott otthonokat, észrevehetjük, hogy határozottan emlékeztetnek az IKEA stílusára" – magyarázza Steve Seabolt, a The Sims Globális termékfejlesztésének alelnöke. "Örömmel dolgozunk együtt az IKEA-val, és tudjuk, hogy a The Sims játékosai lelkesen rendezik majd be az IKEA termékeivel a simek otthonait."
 
The Sims 2 IKEA Álomotthon Cuccokkal
 
Seabolt hozzátette: "Az IKEA és a The Sims sorozat együttműködése a játékosok abbéli vágyára reflektál, hogy az általuk kedvelt valódi márkákat és termékeket viszontláthassák a játékban. A The Sims és a Ford, valamint az H&M sikeres együttműködése bizonyítja, hogy a játékosok valóban értékelik a játékélmény ilyen irányú bővítését."

A The Sims 2 IKEA Álomotthon Cuccok $19.99 dollárért lesz kapható Észak-Amerikában, és €14.99 euróért Európa országaiban.


Share/Save/Bookmark