Az EA díjnyertes terméke, a The Sims 3 lesz a Nintendo 3DS egyik nyitójátéka

E-mailNyomtatásPDF

The Sims 3

A The Sims™ 3 Nintendo 3DS™ változata együtt debütál majd a konzollal, ezzel megszerezve az egyik első helyet a kézikonzolos játékok világában. Minden megtalálható lesz benne, ami egy igazi Simshez kell, sim kreálás, külső és belső adottságokkal, álomlakás építés, életszimuláció.

Ezek mellett platformspecifikus lehetőségeink is lesznek: kihasználhatjuk a Nintendo 3DS arcfelismerő rendszerét, - mely segít magunkat és barátainkat létrehozni a játékban - , simek megosztása a Nintendo StreetPass szolgáltatáson keresztül, egy rázással földrengést teremthetünk, illetve egy fújással pillangókat küldhetünk a játékba. Végezetül - ahogy a konzolos verzión is - , itt is felhasználhatunk Karmabónuszokat.

Nem véletlenül lett díjnyertes az Electronic Arts Inc életszimulátora! Ugyanis az először 2000-ben megjelenő The Sims sorozat első részét 125 millió példányban adták el világszerte, majd a legfrissebből, a The Sims 3-ból ötmillió darab talált gazdára, így ezzel 2009 legkelendőbb játékává lett.

Leginkább sikerét a közösségi tevékenységekben lehet mérni. Íme néhány adat:

  • Indulása óta a Store-ból, több mint 200 millió felhasználói tartalmat töltöttek le, köztük simeket, házakat, történeteket és számtalan egyéb különlegességet.
  • A The Sims 3 közösségi oldala (www.thesims3.com) havonta hétmillió egyedi látogatót fogad, percenkénti 250 tartalomletöltést tesz lehetővé, és 3,4 milliónál is több feltöltött tartalomnak ad helyet .

A The Sims 3 jelenleg PC, Mac, iPhone és iPod touch platformra, mobilkészülékekre, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint Nintendo DS és Wii-re kapható, idén pedig megérkezik, - a máris komoly kritikai elismeréssel rendelkező, - Nintendo 3DS változat.


Címkék: electronic arts | hírek | játék | nintendo ds | the sims 3

Share/Save/Bookmark