2009. február 20-tól kapható a The Sims 3

E-mailNyomtatásPDF
Image Az Electronic Arts a lipcsei Games Convention során bejelentette, hogy a The Sims sorozat várva várt, következő generációs PC-s játéka, a cég zászlóshajójának számító The Sims 3 2009. február 20-án kerül világszerte a boltokba, illetve megvásárolható lesz digitális letöltésként. A The Sims 3 kínálta szabadság határtalan kreativitással kecsegtet és váratlan meglepetésekkel, csínyekkel szórakoztat.

A játék főbb attrakciói között megtalálható például az új, egybefolyó, nyitott szomszédság, a megújított "Sim létrehozása" funkció, egyedi személyiségjegyek, új, korlátlan testreszabhatóság és az új, gyors és élvezetes játékmenet.

A The Sims 3 Collector's Edition szintén 2009. február 20-án kerül a boltokba. A The Sims 3 Collector's Edition a teljes játék mellett további gyűjtői The Sims termékeket tartalmaz majd, valamint egy máshol nem beszerezhető, játékon belüli, olasz stílusú sportautót. A The Sims 3 Collector's Edition korlátozott példányszámban lesz kapható világszerte, s azok, akik bizonyos kereskedőknél rendelik meg előre a játékot, ráadásként - a készlet erejéig - kapnak még egy exkluzív, játékon belüli régi sportkocsit és egy gyűjtői posztert is, mely a szomszédságot mutatja be.

- Izgatottan várom, hogy február huszadikán végre a játékosok kezébe adhassuk a The Sims sorozat következő generációs PC-s játékát, a cég zászlóshajójának számító The Sims 3-at - mondta Rod Humble, a The Sims Studio vezetője. - A The Sims 3 Collector's Edition, mely ugyanazon a napon jelenik meg, igazán különleges élményt kínál majd hű játékosainknak.    

A The Sims 3 teljesen új motorral érkezik, mely lehetővé teszi, hogy simjeidet egy nyílt és eleven szomszédságban keltsd életre, ahol kedvükre bóklászhatnak, felfedezve olyan, teljesen új környezeteket, mint amilyen például a part, a hegyek és a városközpont. A szomszédság ténylegesen él és folyamatosan fejlődik: azok a dolgok, amik területének egyik végében egy simmel történnek, hatással lehetnek saját, a város másik végében tartózkodó simedre! Ki tudja, mi történhet, ha simjeid jó helyen vannak a jó időben? És most először simjeid egyedi személyiséggel bírnak majd, hála egy sor teljesen új személyiségjegynek! Módodban áll több tucatnyi vonás közül kiválasztani a neked leginkább tetszőt: simed lehet például bátor, művészi hajlamú, kleptomániás, ügyetlen, paranoiás és romantikus. A személyiségjegyek közül akár ötöt is kombinálhatsz egyszerre, minek következtében jószerével végtelen számú, igazán különböző személyiséget hozhatsz létre!

A megújult Sim létrehozása (Create-a-Sim) képernyő lehetővé teszi, hogy teljesen saját elképzeléseid szerint alakítsd simjeid megjelenését, és így minden simet egyedivé tégy. E funkció könnyen használható és minden eddiginél kiforrottabb: simed arcának minden vonását finomhangolhatod vele, ízlés szerint színezheted a haját, megadhatod bőrszínének tónusát - ezek, és további lehetőségek biztosítják, hogy teljesen életszerűek legyenek simjeid. Soha nem volt még ilyen könnyű sovány avagy telt alkatú, netán izmos simeket létrehozni - vagy bármit, ami ezek közé esik! A The Sims-re jellemző módon mindent kedved szerint alakíthatsz! A The Sims 3 végtelen lehetőségekkel kecsegtet simjeid kültéri és beltéri környezetének megformálásában is.

Mindemellett persze örömöd lelheted majd a rövid- és hosszú távú célok nyújtotta kihívások teljesítésében, majd jutalmának learatásában is. Simjeid - személyiségjegyeiktől, szaktudásuktól és karrierjüktől függően - rövid- és hosszú távú kívánságokkal bírnak majd, melyek folyamatosan szórakoztató kihívások elé állítanak, tennivalókat és elérendő célokat biztosítanak. Teljesen szabadon választhatod meg, hogy beteljesíted-e céljaikat, sorsukat, s így egész életükre boldoggá teszed és jutalmakhoz juttatod őket, vagy sem! Vajon asztronautává lesz csatornatisztítóból simed, vagy sportlegendává veszett sportrajongóból? Netán más sorsot szánsz neki? A The Sims 3-ban az élet olyan, amilyenné te teszed!

A The Sims 3 Collector's Edition a következőket tartalmazza majd:
  • A The Sims 3 játékot PC-re
  • A The Sims Plumbob USB-meghajtót egy hozzá illő zöld karabinerrel
  • Egy exkluzív, játékon belüli, olasz stílusú sportautót
  • Egy Tippek és trükkök útmutatót
  • The Sims 3 Plumbob matricákat

Share/Save/Bookmark