Játék rovatok

Csúcssebességgel közeledik a Need for Speed Undercover

E-mailNyomtatásPDF
Image Vedd az irányt az autópálya felé, hogy lerázd a zsarukat és lealázd ellenfeleidet a karácsonyi szezon legizgalmasabb autós akció-kalandjátékában!
A Black Box, az Electronic Arts stúdiója újabb részleteket tett közzé pörgős autóverseny-kalandjátéka, a Need for Speed Undercover kapcsán, mely ez év novemberében jelenik meg világszerte. A Need for Speed Undercoverben a játékosok autópályákon száguldva kerülgethetik a zsarukat és hajszolhatják riválisaikat, miközben beépített ügynökként próbálnak egy nemzetközi bűnszövetkezet nyomára jutni.
Bővebben...

Az IKEA-ból válogatnak The Sims 2 szereplői

E-mailNyomtatásPDF
Image A The Sims sorozat legfrissebb csomagja elhozza az IKEA újdonságait, amelyek egyetlen sim-lakból sem hiányozhatnak! A The Sims, az Electronic Arts Inc. sikersorozata bejelentette a The Sims 2 IKEA Álomotthon Cuccok érkezését.  A The Sims 2 legújabb kiegészítőjével a simek otthonainak legfontosabb helyiségeit rendezhetjük be mesés IKEA tárgyakkal: a hálószobát, a nappalit és a dolgozószobát. Dobd fel simjeid otthonát az IKEA egyedi tervezései által ihletett bútorokkal és díszítőelemekkel!
Bővebben...

100 millió eladott példány

E-mailNyomtatásPDF
Image A The Sims immár globális kulturális jelenség 60 országban és 22 nyelven, hála a nemzetközi The Sims játékosközösségnek.
Bővebben...

FIFA Street 3 - kirobbanóan jó zenékkel

E-mailNyomtatásPDF
A FIFA Street 3 játék zenéjét gondosan válogatták, hogy a felüdítő futball élményt a ritmusra pulzáló helyszíneken keresztül életre keltse; a 37 dal az újjáéledést testesíti meg az elektronikus zenében, és visszaviszi a gyönyörű játékot az utcákra.
Bővebben...

Február 29-én jelenik meg a The Sims 2: Szabadidő

E-mailNyomtatásPDF
Image Simjeid teljesen új tevékenységeket, hobbikat és karriereket fedezhetnek fel, amelyekkel gazdagabbá tehetik életüket.
Az Electronic Arts Inc. ma bejelentette egy új kiegészítő megjelenését a The Sims sorozathoz. Ez a The Sims 2 FreeTime. Ez a kiegészítőcsomag sok-sok új tevékenységgel és hobbival teheti gazdagabbá a simek életét. Simjeid most új célok felfedezése után fejleszthetik képességeiket és köthetnek barátságokat, hogy igényeik szerint élhessenek teljes életet.
Bővebben...

Ronaldinho, Crouch, Gattuso a Fifa Street 3 sztárjai

E-mailNyomtatásPDF
A trio tagjai stilizált akcióhősökként mutatkoznak be, utánozhatatlan cseleket szórva!
Az Electronic Arts Inc. bejelentette, hogy a foci három szupersztárja Ronaldinho, Peter Crouch, és Gennaro Gattuso szerepel majd a FIFA Street 3, az EA SPORTS BIGTM legújabb arkád, utcai foci játékának dobozán.
Bővebben...

Dundika és Kustánczi Lia lehengerelte a Fifa08-játékosokat

E-mailNyomtatásPDF
Nem akármilyen vendégjátékosok érkeztek szombat délelőtt a FIFA Interactive World Cup hazai selejtezőjére. A férfiak fantáziáját igencsak megmozgató fotóikkal ismertté vált lányok, Kustánczi Lia és Dundika elszántan álltak a konzolok elé, s meglepő rutinnal vették kezükbe a kontrollereket.
Bővebben...

Call of Duty 4 Demo

E-mailNyomtatásPDF
Bővebben...

The Sims 2 Hajótöröttek

E-mailNyomtatásPDF
Image Simjeid ezúttal egy lakatlan szigeten próbálhatnak meg életben maradni és boldogulni! A The Sims sorozat régi és új rajongói most elhagyhatják a város forgatagát, és szerencsét próbálhatnak egy lakatlan szigeten, amely fövenyes tengerparttal, kies lagúnákkal és kitörésre kész vulkánokkal várja az ide látogatókat. Képesek simjeid életben maradni egy trópusi szigeten, és megtervezni a menekülésüket vissza a civilizációba?
Bővebben...

Összecsapott a két focifan

E-mailNyomtatásPDF
Nacsa Olivér annyira sajnálta, hogy nem vehetett részt a múlt heti FIFA 08 4 v 4 Focikupa döntőjén, hogy külön meccset szervezett, ahol megmutathatta, ő mennyire jó a fociban, legalábbis a virtuális változatában. Ellenfélnek a szintén nagy focirajongó, Szebeni Istvánt választotta, hisz tudta, Pisti a szombati döntőn mindenkit maga mögé utasított a konzolon.
Bővebben...

Világsztárokat változtat akcióhőssé a FIFA Street 3

E-mailNyomtatásPDF

Mutasd meg magad úgy, ahogy soha korábban nem tudtad: használd a verhetetlenül cselező, stilizált akcióhősöket a FIFA Street 3-ban!

Az Electronic Arts Inc. bejelentette, hogy utcai focis árkádjáték-sorozata, a FIFA Street megújulva tér majd vissza a következő résszel: friss látványvilágában a futball világsztárjai stilizált akcióhősökként tűnnek majd fel, és egyszerűsített irányítási rendszerének köszönhetően könnyedén kivitelezhetőek lesznek a legmenőbb cselek is.

Bővebben...

4. oldal / 11