Új sofőrprofilok a Need For Speed Shift-ben

E-mailNyomtatásPDF
Az Electronic Arts Inc. feltárta a nagyközönség előtt a Need for Speed SHIFT exkluzív sofőrprofil rendszerét, mely minden eddiginél valósághűbbé és testreszabhatóbbá teszi a játékélményt! 
A sofőrprofilok minden játékost egyedi, a pályán tanúsított viselkedésének és a vezetési stílusának megfelelő játékélménnyel ajándékoznak meg – egyszemélyes karriermódban és online többszemélyes játékban egyaránt! A vezetői profilok új és forradalmi rendszere teljesen új irányt szabhat a versenyszimulációs műfaj fejlődésének.
A sofőrprofil nem más, mint egy testre szabott karriermód, melyben négy meghatározó tényező játszik szerepet: 
1. Személyiség – A játékos vezetési stílusa határozza meg, hogy agresszív vagy precíz sofőrként teljesíti a köröket. 
2. Siker – Akárcsak a többi versenyben, itt is a dobogó legfelső foka a cél. 
3. Profilpontok – Minden egyes lehagyott autóval, minden bevett kanyarral és minden alulmaradó ellenféllel profilpontokat kapnak a játékosok.  
4. Medálok – Ezek az egyedi ikonok még egyénibbé teszik és vizuálisan is gazdagítják a játékosok sofőrprofilját. A versenyek alatt folyamatosan újabbakat szerezhetnek a felhasználók, a nagyobb célok teljesítésével (pl. egy versenysorozat megnyerését követően) pedig mind nagyobb a jutalom. 
A sofőrprofil egyre pontosabbá és összetettebbé válik a játék folyamán, továbbá meghatározza, hogy milyen típusú versenyekkel és kihívásokkal kell szembenéznie a játékosnak – sőt, bizonyos esetekben különleges járműveket és tuningopciókat tesz elérhetővé. A Need for Speed SHIFT összetett jutalmazási rendszere a helyezéstől függetlenül is díjazza a figyelemreméltó vezetői teljesítményt.

„A Need for Speed SHIFT forradalmian új sofőrprofil funkciója lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes mértékben kézben tartsák és a kedvük szerint alakítsák játékbeli előmenetelüket” nyilatkozta Patrick Soderlund, az EA Games Europe rangidős alelnöke. „A SHIFT világában a volán mögötti viselkedésed határozza meg, ki vagy.”
A Need for Speed SHIFT játékot a Slightly Mad Studios a Black Box és Patrick Soderlund közreműködésével fejleszti. A Slightly Mad Studios fejlesztői és játéktervezői között olyan nagysikerű játékok közreműködői találhatók, mint a GT Legends és a GTR 2. A játék PSP (PlayStation Portable) változatát az EA Bright Light stúdiója készíti.


Share/Save/Bookmark