Tedd próbára a Pagani Huayra-t, csak a Shift 2 Unleashed-ben!

E-mailNyomtatásPDF

Pagani Huayra (Need for Speed: Shift 2 Unleashed)

A szél századokon át egy volt a természet vak erői közül; egyszer kegyetlen, máskor gyöngéd. Az újonnan bemutatott Pagani Huayrát az Andok hegyvidékének szélistenéről nevezték el – nem is méltatlanul, ahogyan azt a SHIFT 2 UNLEASHED™-ben bizonyítja. A Slightly Mad Studios stábja minden részletben tökéletesen adja vissza az év legfigyelemreméltóbb szuperautóját.

Az elegáns karosszéria és a tiszteletet parancsoló, 700 lóerős motor összjátékát a felhasználók elsőként a SHIFT 2 UNLEASHED programban élvezhetik, ahol akár háromszáz kilométer per órás sebességgel is hasíthatnak a Pagani Huayrával. A SHIFT 2 UNLEASHED, az év eddigi legvalószerűbb autóversenyjátéka, március 31-én kerül a boltokba Európában.

„Az elmúlt hét évet azzal töltöttük, hogy olyan jóra építsük meg a Huayrát, amennyire erőnkből telik. Örömmel tölt el, hogy a Need for Speed csapat segítségével alkotásunkban az egész világ osztozik” – mondta Horacio Pagani, a Pagani Automobili S.p.A. alapítója. „Megdöbbent, milyen valószerűen adja vissza a program a Huyara külsejét és, ami még fontosabb, menettulajdonságait is. A SHIFT 2 UNLEASHED a világ minden érdeklődőjének alkalmat ad arra, hogy helyet foglaljon a Huayra volánja mögött.”

A SHIFT 2 UNLEASHED a Need for Speed Hot Pursuit innovatív riváliskeresőjét, az Autolog technológiáját viszi tovább, hogy összekösse a barátokat és vetélytársakat a hálózatban, és egymás elleni eredményeik követése mellett a sorozat eddigi történetében példátlan mélységű tuninglehetőségekkel ad nekik egyre újabb elérni- és megfelelnivalót. Az új motornak, a grafikai átdolgozásnak, az egyedülálló sisakkamerának és a látási viszonyokat korlátozó éjszakai környezetnek köszönhetően a játékosoknak még valószerűbb vezetési élményben lesz részük.


Címkék: electronic arts | hírek | játék | need for speed | pagani huayra | shift 2 unleashed

Share/Save/Bookmark