Rendőri hajsza, száguldozás, Nyári lányok

E-mailNyomtatásPDF

Nyári Alíz Nyári Edit

Az X-factor két tehetsége az utakon is olyan lendületes, mint a színpadon. Nyári Edit és Nyári Alíz a Budapest Game Shown a nagy örömmel tesztelte a legújabb autós játékot, itt végre kiélhették száguldás iránti vágyukat. Noha mindketten imádják a dinamikus tempót, az utakon csak megfontoltan, óvatosan közlekednek, ami nem volt jellemző a Need for Speed Hot Pursuit tesztje során.

A lányok poros nyomába nem értek a többiek…

A Budapest Game Shown mutatkozott be a nagyközönség számára a Need for Speed legújabb epizódja a Hot Pursuit. Palcsó Tomi, Brash Bence és Lola is kíváncsi volt az új játékra, sorra érkeztek a fiatal hírességek, hogy kontrollert ragadjanak és teszteljék a játékot.

- Mindketten évek óta vezetünk, s annak ellenére, hogy imádunk száguldozni, ezt kizárólag virtuálisan tesszük – mosolygott Nyári Edit. – 18 évesen szereztük meg a jogosítványt, így én már picit határozottabb vagyok az utakon, Alíz inkább a konzoloknál nagy vagány.

- Egyébként alig vártuk a Need for Speed új epizódját, ugyanis 11 éves öcsénkkel állandó versenyben állunk. Neki megvan az előző két rész, igazi családi száguldozásokat szoktunk rendezni, ha együtt a nagy csapat – tette hozzá Alíz. – Így, hogy rendőr és utcai száguldozó szerepébe is tudunk bújni, még izgalmasabb lesz a játék. Legalább kipróbáljuk milyen egy utcai üldözés, amit egyébként az életben sohasem kívánok megtapasztalni – nevetett az énekes.

A játékról:

Idén novemberben a Need for Speed Hot Pursuit új, teljesen bejárható világba repíti a játékosokat a világ leggyorsabb és leggyönyörűbb autóinak volánja mögött. A Burnout sorozatról elhíresült, díjnyertes Criterion stúdió által készített Hot Pursuit az új generáció hírnökeként átértelmezi a versenyjátékok világát.

Döbbenetes sebességgel, üldözések és szökések közepette versenyezhetsz barátaiddal a valaha készített legközösségibb Need for Speed játékban. A Speed Autolog újszerű, összekapcsolódott társasági versengést előtérbe helyező megközelítésével a Hot Pursuit játékélménye túlmutat a konzolokon a világháló irányába, és folyamatosan új, egyedi irányt ad a szórakozásnak.

Az akciódús játékban a küldetés, hogy Seacrest megye legjobb zsaruja vagy leghírhedtebb versenyzője legyen a játékos. A Need for Speed játékok történetében először bárki teljes karriert futhat be a törvény mindkét oldalán. Idén ősszel, akár vagány utcai versenyző, akár kíméletlen zsaru vagy, kristálytiszta napszemüvegre és mocskos vezetési múltra lesz szükséged.


Címkék: budapest game show | electroniac arts | hot pursuit | need for speed

Share/Save/Bookmark