Need for Speed

Team NFS: Világsztárok a volán mögött

E-mailNyomtatásPDF

A videojátékok piacát követően az utcákat is meghódító Need for Speed™ mindig is különleges helyet foglalt el az autók és a számítógépes játékok szerelmeseinek szívében.

 

Címkék: electronic arts | need for speed | shift

Bővebben...

Új autók a Shift-ben

E-mailNyomtatásPDF

Az Electronic Arts Inc. ma bejelentette a vadonatúj Exotic Racing Series csomagot a Need for Speed SHIFT játékhoz. Március 18-án hét fenomenális autó és egy szenzációs új pálya válik elérhetővé a játékosok számára.

Címkék: electronic arts | need for speed | shift

Bővebben...

A Ferrari visszatér a Need For Speed-be

E-mailNyomtatásPDF

FerrariAz Electronic Arts Inc. bejelentette, hogy a nagy múltú sport- és versenyautó-márka, a Ferrari, hét év szünet után visszatér a Need for Speed világába. Február 16-tól a Need for Speed™ SHIFT tulajdonosok letölthetik a tartalomcsomagot, amely tíz fantasztikus Ferrari versenygépet – köztük olyan klasszikusokat, mint a 430 Scuderia, valamint a rendkívül ritka FXX és F50 GT – tartalmaz.

Címkék: electronic arts | ferrari | need for speed

Bővebben...

Új sofőrprofilok a Need For Speed Shift-ben

E-mailNyomtatásPDF
Az Electronic Arts Inc. feltárta a nagyközönség előtt a Need for Speed SHIFT exkluzív sofőrprofil rendszerét, mely minden eddiginél valósághűbbé és testreszabhatóbbá teszi a játékélményt! 
Bővebben...

A BMW M3 GT2 a Need For Speed SHIFT borítóján

E-mailNyomtatásPDF
Felbőgnek a motorok! Az Electronic Arts Inc. bejelentette, hogy a Need for Speed SHIFT játékban 18 tökéletesen valósághű pályán tehetik próbára vezetői képességeiket a játékosok, 65 pompás versenygép egyikének volánja mögött – akár a játék borítóját uraló, káprázatos BMW M3 GT2 ülésében is bizonyságot adhatnak vezetői képességeikről! 
Bővebben...

Teljes gázzal közeledik a Need For Speed SHIFT

E-mailNyomtatásPDF
Az Electronic Arts Inc. a bejelentette, hogy Need for Speed sorozatának legújabb játéka, a Need for Speed SHIFT autóverseny-szimuláció 2009. szeptember 17-én érkezik meg az európai boltok polcaira. A Need for Speed SHIFT ízig-vérig valószerű vezetési élményt kínál a világ legismertebb versenypályáin. A játékban a sorozat történetének eddigi legtöbb nagyteljesítményű versenygépe szerepel majd – a Pagani Zondától kezdve, a Porsche 911 GT2-n keresztül, a Lotus Elise-ig minden nagy név megtalálható lesz benne.


Bővebben...

A Need For Speed sorozat új műfajok felé száguld

E-mailNyomtatásPDF
Image Tizenöt év; több mint 40 ország; csaknem 100 millió eladott játék. Mára a Need for Speed név rajongók milliói számára jelent egyet a száguldás önfeledt élményével, valamint a rebellis utcai és vagány pályaversenyek benzingőzös életstílusával. Az Electronic Arts Inc. fellebbentette a fátylat a franchise elkövetkező 12 hónapra vonatkozó fejlesztéseiről: a sorozat új platformokat, új műfajokat, új médiumokat tervez meghódítani.
 
Bővebben...

Csúcssebességgel közeledik a Need for Speed Undercover

E-mailNyomtatásPDF
Image Vedd az irányt az autópálya felé, hogy lerázd a zsarukat és lealázd ellenfeleidet a karácsonyi szezon legizgalmasabb autós akció-kalandjátékában!
A Black Box, az Electronic Arts stúdiója újabb részleteket tett közzé pörgős autóverseny-kalandjátéka, a Need for Speed Undercover kapcsán, mely ez év novemberében jelenik meg világszerte. A Need for Speed Undercoverben a játékosok autópályákon száguldva kerülgethetik a zsarukat és hajszolhatják riválisaikat, miközben beépített ügynökként próbálnak egy nemzetközi bűnszövetkezet nyomára jutni.
Bővebben...

Need for Speed ProStreet zenéje

E-mailNyomtatásPDF

Pro Street

Az EA bemutatja a Need for Speed sorozat legújabbjának zenéit. Több mint 35 zeneszám tükrözi a pro street verseny kultúra sebességét és kockázatosságát.  Többek között megtalálható a nemzetközileg elismert DJ/producer/zenész Junkie XL eredeti slágere.
Bővebben...

3. oldal / 3