Need for Speed: The Run - a hajsza új formája

E-mailNyomtatásPDF

Need for Speed: The Run

Már be is jelentették a Need for Speed család következő tagját, mely a The Run alcímet kapta. A játék november 15-én jelenik meg Észak-Amerikában, míg az európai játékosoknak további két napot kell majd várniuk. A grafikáért a DICE Frostbite 2 engine-je felel majd, mely a Battlefield 3 világát is életre kelti.

Az előzetesben láthatunk jó pár elemet, melyek biztosan megkavarják majd az eddig megszokott játékmenetet: úgy néz ki, nem csak a “persze, pont most kellett kikanyarodnod neked is” típusú civilek nehezítik majd a menekülést, de a természeti erők is közbeszólhatnak. Természetesen mindkét oldalt egyformán hátráltatja majd, gondolom én - csak nyilván lesznek kicsit egyenlőbbek... :]

“A Need for Speed: The Run egy magas tétű, illegális versenyvilágba hívja a játékost. A rajt csak a kezdet, az igazi izgalmat a határokon át tartó száguldás hozza majd, ahol a belvárosi forgalmon kell átküzdenie magát a játékosnak, nem beszélve a jeges hegyoldalakról, valamint a szűk kanyonokról - mindezt nyaktörő sebességek mellett.”

Emellett az Autolog frissített változata is megjelenik majd a játékban.


Címkék: autó | electronic arts | need for speed | the run | video

Share/Save/Bookmark