Közeledik az MMO autóversenyzés kora

E-mailNyomtatásPDF

Need for Speed WorldA július 27-én megjelenő Need for Speed World a klasszikus autóverseny-szimuláció, valamint a szociális hálózatépítés egyedi keveréke lesz. A játékosok a vérbeli Need for Speed élmény mellett nagyobb testreszabási lehetőségeket, valamint szerepjáték szerű fejlődést kapnak. Kihívhatjuk majd barátainkat, családtagjainkat, vagy a tudás szerint rendezett, több ezer vetélytárs bármelyikét. Az online világ 150 négyzetmérföldön terül el, melyen kedvünkre játszhatunk majd rabló-pandúr játékot, vagy maradhatunk a klasszikus versenyzésnél is. Akik előrendelik a Need for Speed World Starter Pack csomagot, már egy héttel korábban, július 20-án elkezdhetik a játékot. A csomaggal exkluzív járműveket oldhatnak fel, dupla mennyiségű tapasztalati pontot kapnak, valamint nem utolsó szempontként előre lefoglalhatják a kívánt játékosnevüket. Extra ráadásként VIP státusz is jár.

A Július 20-tól elérhető Need for Speed World Starter Pack, 20 dolláros áron lesz kapható, és 20 dollár értékű SpeedBoost (a játék valutája) kupont tartalmaz, a karakterplafont az 50. szintig tolja ki, továbbá válogatott tápolási segédletekkel (nitró, csattmágnes) segíti a játékost. A kezdőcsomag tulajdonosainak emellett módjuk van további tárgyakat, tápokat, kétszeres TP-szorzót vásárolni, sőt, pár centnél induló tarifával autót bérelni is.

Az új Need for Speed World kliens összetevője ingyenesen letölthető lesz a world.needforspeed.com weboldalról. Az ingyenes kliens ízelítőt ad az érdeklődőknek a teljes tartalomból: az összes verseny- és üldözőpályán kívül karrier módban is fejleszthetik karakterüket egészen a 10. szintig.

 


Címkék: electronic arts | hírek | játék | need for speed | world

Share/Save/Bookmark