Két lábon és négy keréken is helyt kell állni az új Need for Speed-ben

E-mailNyomtatásPDF

Need for Speed: The Run

Nehéz lenne megmondani, az Electronic Arts melyik játékát övezi a legnagyobb várakozás, de abban biztos vagyok, hogy a Need for Speed: The Run köztük van.  A San Francisco-tól egészen New York-ig tartó menekülés során nem csak négy keréken, de két lábon is bizonyítani kell majd a rátermettségünket, miközben a rendőrök a sarkunkban loholnak.

A bemutató során az esős verseny egy szerencsétlen totálkárral végződött, melynek eredményeként a főhös kénytelen volt gyalogszerrel eliszkolni a helyszínről. A menekülés valószínűleg számos Quick Time Event-et (QTE) tartalmaz majd, mely adott gombok azonnali megnyomását igényli majd.

Az akció egy rendőrrel való dulakodásban folytatódott, majd a szolgálati jármű “kölcsön kérése” után ismét négy keréken folytatódott az akció. Egészen addig, amíg egy újabb baleset során egy éppen arra száguldó vonat elé nem került a játékos...

Az előzetes alapján a Need for Speed szériától elvárható kemény driftelős, akciódús, magas fordulatszámon pörgő árkád stílus ismét visszatér.

De a puding próbája az evés, bízzunk benne, hogy az EA boszorkánykonyhájában november 15-ig nem romlik meg.


Címkék: e3 2011 | electronic arts | hírek | játék | need for speed | the run

Share/Save/Bookmark