Hat aszfaltszaggató szörny a limitált kiadásban

E-mailNyomtatásPDF

Need For Speed Hot Pursuit Alfa Romeo 8Hat, a leggyorsabb versenyautók között számontartott benzinfalóval érkezik a Criterion Games gondozásában készülő Need for Speed: Hot Pursuit. Az Alfa Romeo 8C Competizione és a Ford Shelby GT500 csak a Limited Edition játékosai számára elérhetők; sem jelenleg, sem a jövőben nem lesznek más módon hozzáférhetőek.

Azok a játékosok, akik lemaradnak a termék különleges kiadásáról, szintlépésekkel feloldhatják az Audi TT RS Coupé, a Chevrolet Camaro SS, a Porsche Cayman S és a Dodge Challenger SRT8 autókat a játékban.

Ezek a káprázatos versenyautók elképesztő előnyt biztosítanak a tulajdonosaiknak a játék elejétől fogva a közúti versenyzés során, amelynek a kimenetele így egyre kevésbé kétséges… Akár valós idejű többszereplős módban, akár offline kihívások során, az időeredményeket összehasonlítva versenyeznek, a Limited Edition játékosai komoly előnnyel indulnak a barátaikkal szemben, ez pedig nem elhanyagolható szempont, hiszen a játék lényege épp közösségi aspektusában rejlik. A Need for Speed Hot Pursuit szívét-lelkét forradalmi, Autolog elnevezésű hálózata jelenti, amely folyamatosan nyomon követi mind a rendőrként, mind a közúti pilótaként játszó felhasználók versenyzői teljesítményét, és az összegyűjtött statisztikai adatokat felhasználva kőkemény versenyt generál a barátok között, dinamikusan alakítva a játék stílusát. Az országút leggyorsabb járgányaiban ülve a játékosok összemérhetik ügyességüket a barátaikkal, és az utolsó cseppig kiélvezhetik a győzelem mámorát, miután megsemmisítő vereséget mértek rájuk!


Címkék: electronic arts | hírek | hot pursuit | játék | limited edition | need for spped

Share/Save/Bookmark