Csúcssebességgel közeledik a Need for Speed Undercover

E-mailNyomtatásPDF
Image Vedd az irányt az autópálya felé, hogy lerázd a zsarukat és lealázd ellenfeleidet a karácsonyi szezon legizgalmasabb autós akció-kalandjátékában!
A Black Box, az Electronic Arts stúdiója újabb részleteket tett közzé pörgős autóverseny-kalandjátéka, a Need for Speed Undercover kapcsán, mely ez év novemberében jelenik meg világszerte. A Need for Speed Undercoverben a játékosok autópályákon száguldva kerülgethetik a zsarukat és hajszolhatják riválisaikat, miközben beépített ügynökként próbálnak egy nemzetközi bűnszövetkezet nyomára jutni.
 
Az új játékban ismét szerepelnek a nagy sebességű rendőrségi üldözések, és komoly szerephez jut az újonnan kifejlesztett "Heroic Driver Engine" is - ez az egyedülálló technológia, mely lélegzetelállító kunsztok végrehajtását teszi lehetővé az autópályán 180 mérföldes óránkénti sebesség mellett zajló ütközetek során.

"A Need for Speed Undercover tulajdonosa egy nagy költségvetésű hollywoodi film főhősének érezheti magát. A drámai pillanatokat, az akciót, a szemkápráztató üldözéseket a vászon helyett a játékkonzolon éli át. Az egyedülálló Heroic Driving Engine jóvoltából napjaink közismert márkáinak legvonzóbb modelljeit vezetheti, és képességei legjavát kell nyújtania, hogy elkerülje a lebukást, miközben igazi ellenfeleivel, a bűnözőkkel hadakozik" - lebbenti fel a fátylat a lényegről Bill Harrison ügyvezető producer.  

Hármasváros öböl menti körzetének részletgazdag világa számítógép által generált és előre felvett filmbetétek sorában elevenedik meg, és garantáltan lenyűgözi majd a közönséget. A szabadon bejárható játékkörnyezet 80 mérföldnyi útszakaszt, ezen belül kiterjedt autópálya-hálózatot kínál; utóbbi szolgál a lélegzetelállító autós üldözések színteréül.  E nagy sebességű, komoly tétre menő küzdelmek során a játékosnak minden képességét latba kell vetnie, hogy a zsarukon és ellenfelein is túltegyen, miközben 180 mérföldes óránkénti sebességgel cikázik a forgalomban.   

A minden korábbinál kifinomultabb gépi intelligencia valószerű és lendületes vezetési élményt biztosít. A franchise gyökereihez visszatérő Need for Speed Undercover zsarui agresszívebbek és találékonyabbak, mint valaha. Egyetlen céljuk: mihamarabb, a létező összes eszköz bevetésével megállítani a játékost. A Need for Speed Undercover számos egyedi tuningkészletet, valószerű sérülésmodellt és valós vezetési fizikát kínál, emellett napjaink legkívánatosabb négykerekűit - egyebek közt az Audi R8-ast, a BMW M6-ost és a Lexus IS-F-et - vonultatja fel.

Share/Save/Bookmark