Az EA felpörgeti a motort a Hot Pursuit demójával!

E-mailNyomtatásPDF

 A Criterion Games, az Electronic Arts Inc. stúdiója bejelentette, hogy immár elérhető a Need for Speed Hot Pursuit demója! A demó korai hozzáférést biztosít a téli szezon legsikeresebbnek ígérkező akció-autóverseny játékához. A közönség korlátozott ideig (2010. november 9-ig) megtapasztalhatja a barátokkal való versengés élményét is a Need for Speed forradalmi Autolog közösségi hálózatában. 

Ez az új, játékba integrált technológia személyre szabott ajánlásokat küld a játékosoknak barátaik teljesítménye alapján. Az Autolog egyszerű szolgáltatás, mely mindenkit arra ösztönözhet, hogy saját baráti társaságán belül a legjobb időeredményt érje el. Lehet egyedül játszani a játék mesterséges intelligenciája ellen vagy meghívni egy barátodat, és megnyitni egy második pályát a demóban! A barátokként vagy ellenfelekként való versengés olyan végtelen ciklust indít be, melynek végkimenetele eldöntheti, ki a legmenőbb a társaságban.

A Need for Speed Hot Pursuit 2010. november 16-án jelenik meg, s műfajában bemutatkozó egyedi újításaiért máris számos elismerést kapott a kritikusoktól világszerte. „A Need for Speed Hot Pursuit forradalmat jelent az online autóversenyzés világában” – írta a GamesRadar a játék nyári előzetesében. Az Eurogamer szerint: „A barátok adatai és képei mindig szem előtt vannak, egyre újabb kihívásokat és játéklehetőségeket kínálva a felhasználó számára.”

„A Need for Speed Hot Pursuit alapjaiban változtatja meg mindazt, amit a közösségi alapú versengésről gondolunk, és újra izgalmassá teszi az autóversenyjátékot” – jelentette ki Matt Webster, a Criterion Games producere. „A játékélmény középpontjában koncepciónk szerint a játékos és baráti társasága áll; az egyes személyek eredményeinek összevetése automatikusan történik. Ez a demó betekintést nyújt a Need for Speed Autolog működésébe és abba, milyen módon szeretnénk kombinálni és felpörgetni az üldözés, a verseny és a hálózati játék izgalmát. Nincs szebb dolog annál, amikor az ember maga mögé utasítja a barátait.”

A Need for Speed Hot Pursuit demójában a játékosok zsaruként üldözhetik ellenfeleiket a Dark Horse Hot Pursuit esemény során Seacrest megye tengerparti műútján és hegyei között. A demó központi eleme az Autolog szociális hálózat, mely a zsaruk és a versenyzők eredményeit egyaránt számon tartja, és e statisztikák alapján személyre szóló kihívásokat generál a baráti társaságok tagjai számára. Miután a játékos hozzáad valakit Need for Speed barátlistájához, újabb esemény válik elérhetővé, a Roadster’s Reborn, melyben a felhasználók a legjobb időeredmény megszerzéséért versengenek. A demó letöltéséért és kipróbálásáért 500 jutalompont is jár, melyet a játékosok a végleges változatban rendfenntartó vagy versenyzői karrierjük építése során használhatnak fel. (A megszerzett jutalompontok felhasználásához a játék teljes változata szükséges; a játékosnak ugyanabba az EA fiókba kell bejelentkeznie, amivel a demót játszotta.) A jutalompontok új eseményeket és egzotikus autókat tesznek elérhetővé a játék végleges változatának karrier módjában.

A Need for Speed Hot Pursuit demója október 26-tól tölthető le az Xbox LIVE piactéren és a PlayStation Network szolgáltatáson keresztül Észak-Amerikában, október 27-től pedig a PlayStation Network hálózatából Európában. A teljes játék forgalmazása november 18-án kezdődik Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszer, PlayStation 3 számítógépes szórakoztató rendszer és PC platformokra. A Limited Edition minden platformra előrendelhető, és exkluzív tartalmakhoz való hozzáférést kínál díjmentesen a kijelölt viszonteladóknál (a készletek erejéig.) A Need for Speed Hot Pursuit Wii platformon is elérhető lesz; ezt a változatot az Exient fejleszti (az Autolog Wii platformon nem lesz elérhető).


Címkék: demó | electronic arts | hírek | hot pursuit | játék | need for speed

Share/Save/Bookmark