A Need For Speed sorozat új műfajok felé száguld

E-mailNyomtatásPDF
Image Tizenöt év; több mint 40 ország; csaknem 100 millió eladott játék. Mára a Need for Speed név rajongók milliói számára jelent egyet a száguldás önfeledt élményével, valamint a rebellis utcai és vagány pályaversenyek benzingőzös életstílusával. Az Electronic Arts Inc. fellebbentette a fátylat a franchise elkövetkező 12 hónapra vonatkozó fejlesztéseiről: a sorozat új platformokat, új műfajokat, új médiumokat tervez meghódítani.
 
Need for Speed SHIFT – 2009 őszén 
Kapcsolj a legmagasabb sebességbe! A korunk motorsportját tükröző, valódi vezetési élményt kínáló Need for Speed SHIFT játékot versenyzők készítették versenyzőknek. A Slightly Mad Studios által a Black Box stúdió executive producere, Michael Mann és az EA Games Europe vezető alelnöke, Patrick Soderlund közreműködésével fejlesztett Need for Speed SHIFT élethű és lenyűgöző vezetési élményt nyújt. A Slightly Mad Studios fejlesztői és designerei dolgoztak a kritikák által magasztalt GT Legends és GTR 2 játékokon. A Need for Speed SHIFT eddig példátlan hitelességgel reprodukálja a legmodernebb autókkal való versenyzés élethű érzését. A játékosokat lenyűgözően izgalmas funkciók lökik az akció közepébe, ilyen a döbbenetesen realisztikus belső nézetű vezetőfülke-kamera és egy vadonatúj ütközési mechanika, melyek a sebesség és a pattanásig feszült hangulatú autóversenyzés hangulatának egészen egyedi érzését eredményezik.  

A Need for Speed SHIFT PLAYSTATION3 számítógépes szórakoztató rendszerre, Xbox 360 videojáték- és szórakoztató rendszerre, PSP (PlayStation Portable)-re és PC-re jelenik meg 2009 őszén.

Need for Speed NITRO – 2009 őszén 
Az EA Montreal által Wii és Nintendo DS konzolokra fejlesztett Need for Speed NITRO minden képességszintű játékost lenyűgöz majd az első pillanattól fogva, ahogy belelendülnek az akcióba, míg az árkádverseny-rajongókat megbabonázza az elmélyült és kihívásokkal teli játékmenet. Az EA Montreal már igen jelentős eredményekkel rendelkezik az e platformokra való fejlesztésben, most pedig egyedülálló kreativitásukat és újító szellemüket a Need for Speed franchise terén gyümölcsöztetik. 

A játékosok löketet gyűjthetnek az ellenfelek mögött driftelve és a szélárnyékot kihasználva, melyet stratégiai fontosságú pillanatokban felhasználhatnak, hogy ezzel megváltoztassák a verseny állását, viszont a zsarukkal jó lesz vigyázni! A friss és egyéni vizuális stílusú játékban sokféle licencelt autó található, melyek teljes mértékben testre szabhatók, hogy tükrözzék a játékos ízlését és személyiségét. A Need for Speed legjobb vonásait tartalmazó, az árkád-versenyzést igencsak megújító játék idén ősszel érkezik kizárólag Nintendo platformokra. 

Need for Speed World Online – 2009 telén Észak-Amerikában, (2009 nyarán Ázsiában)
A Black Box és az EA Singapore közös fejlesztésében, kizárólag PC-re készülő Need for Speed World Online a Need for Speed történetének leghatalmasabb nyitott világába helyezi a versenyzést. Az Ázsiában debütáló Play 4 Free akció-versenyjáték licencelt autókat, alkatrészeket és számos játékmódot bocsát a Need for Speed rajongók rendelkezésére. A játékosok kifinomult online ellenfél-párosító szolgáltatások segítségével mutathatják be versenytudásukat, és teljes mértékben testre szabhatják profiljukat és verdájukat egyaránt.Share/Save/Bookmark