120 mérföldes sebességnél instant felnicsere, akár szavakkal

E-mailNyomtatásPDF

Need for Speed: Most Wanted 2012

A Criterion felfedett néhány részletet az általuk fejlesztett Need for Speed: Most Wanted-ről, különösen annak Kinect funkcionalitásáról. Az új játék rengeteg lehetőséget biztosít majd az autó átalakítására, amelyeket az EasyDrive menün keresztül egyszerűen el lehet majd érni. A Kinect segítségével pedig elég lesz megmondani a TV-nek, hogy épp mit szeretnél módosítani, és menet közben mindent el lehet intézni szavakkal.

A közleményben egy országúti üldözést írtak le, ahol nincs idő autót váltani, nincs menekülési útvonal vagy épp rejtekhely, de szerencsére a Most Wanted a Kinect segítségével az üldözés közben is lehetőséget biztosít a módosítgaásra. Például, ha új felnikre és gumikra van szükséged, egyszerűen kimondod a "Mods! Tires!" parancsot és meg is jelenik a menü. Kiválasztod, és voilá!

Eközben pedig az üldözés sem áll le. Egyszerű és nagyszerű, igaz?

Na jó, álljunk meg egy fél percre azért: 120 mérföldes sebességnél menet közben instant felnicsere? Sőt, ha áthajtassz egy festőműhelyen - akár ilyen tempó mellett is - azonnal átfestheted az autót. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem az eredeti Most Wanted renszere sokkal jobban tetszett, ezt pedig kifejezetten kritikán alulinak tartom. Ezek a lehetőségek kellenek, de nem 120 mérföldes sebesség melleti, instant megvalósítással...

Mindenesetre meglátjuk majd hogyan működik a játékban, de egyelőre ez hatalmas bakinak néz ki.


Címkék: criterion | hírek | játék | most wanted | need for speed