2019. Május 23., Csütörtök

Világsztárokat változtat akcióhőssé a FIFA Street 3

E-mailNyomtatásPDF

Mutasd meg magad úgy, ahogy soha korábban nem tudtad: használd a verhetetlenül cselező, stilizált akcióhősöket a FIFA Street 3-ban!

Az Electronic Arts Inc. bejelentette, hogy utcai focis árkádjáték-sorozata, a FIFA Street megújulva tér majd vissza a következő résszel: friss látványvilágában a futball világsztárjai stilizált akcióhősökként tűnnek majd fel, és egyszerűsített irányítási rendszerének köszönhetően könnyedén kivitelezhetőek lesznek a legmenőbb cselek is.

A FIFA Street 3 a tervek szerint 2008 tavaszán jelenik majd meg, az EA SPORTS BIGT brand alatt, fejlesztésén az EA Canada dolgozik Vancouver, B.C.-ben azzal a stúdióval, amely a piacvezető FIFA 08 videójáték otthona is.

A FIFA Street sorozat harmadik fejezete tempós, emberfeletti árkád futball-élményt nyújt az Xbox 360Tvideójáték-, és szórakoztató-rendszeren valamint a PLAYSTATIONR3 számítógépes szórakoztató rendszeren. A FIFA Street 3 olyan, hiperreális világot hoz létre, mely összehozza a játék legnagyobb sztárjait a világ zenére lüktető, egzotikus helyszíneivel, környezetével.

A világ 18 legjobb csapatát képviselő több mint 250 világsztár mindegyike stilizáltan, karikatúra-jelleggel jelenik meg, kiváló tulajdonságokkal. Az eredeti tréningruhába öltöztetett játékosok egytől-egyig egyedi játékstílussal, s ahhoz illő, egyedi képességekkel bírnak. Testi erő, fürge észjárás, csiszolt  technika vagy nyers szerelések - bármire legyen is szükséged csapatod teljessé tételéhez, biztosan megtalálod a feladatra megfelelő, tökéletes utcai játékost! Válassz a Cselesek, Erőemberek, Játszatók és Bevégzők kínálta különféle lehetőségek közül, és hagyj nyomot az utcán!

- Teljesen újjáteremtettük a FIFA Street sorozatot azáltal, hogy a játék legnagyobb sztárjait akcióhősökké változtattuk olyan művészeti vezetéssel, amelyen megakad az ember tekintete - mondta Joe Nickolls, a projekt producere. - A következő generációs hardware ereje elegendő erőt ad ahhoz, hogy új területekre vigyük a vásárlókat: a színtér tökéletes egy többszemélyes, a sport és az akció találkozásából születő árkád-élmény élvezetéhez. Az eseti játékosok és a sportrajongók egyszerűsített irányítási rendszerre számíthatnak, melynek segítségével könnyebb látványos mozdulatokat kivitelezni és baráti társaságban élvezni a játékot, ugyanakkor a veterán játékosok is megtalálják majd benne a kihívás élményét.

A FIFA Street 3 ugyanazt a motort használja, amit a kritikusok által nagyra tartott  NBA STREET Homecourt kosárlabda árkádjáték, s e motorhoz a FIFA 08 piacvezető MI-je társul: ennek a kombinációnak köszönhetően a játék olyan animációt és labdavezetést biztosít, amely tökéletesen irányíthatóvá teszi a focistákat és minden eddiginél egyszerűbbé a szenzációs mozdulatok kivitelezését az intuitív és kiválóan reagáló irányítási rendszerrel. Az analóg kar és az egyszerű gomb-beállítások használatával zökkenőmentesen fűzhetőek össze a mozdulatok - miáltal száz és száz módon mutathatod be utcai tudásod. Töltsd fel vadi új Játéktörődet szupertulajdonságaid működtetéséhez és mutasd meg, ki vagy, úgy, mint soha azelőtt! Manőverezz játékosaiddal: ugorjanak el a védők mellett, pattanjanak le falakról, vagy épp hazudtolják meg a gravitációt egy kapáslövéssel, látványos gólokat szerezve így!

Dél-Amerika városi játszótereitől kezdve az ázsiai tetőkön át egészen Európa utcáiig mindenütt szól az eklektikus zenei válogatás, mely igazi "talpalávalót" szolgáltat a játékosaid előadásához, s mely tökéletesen illeszkedik a játék lüktető helyszíneihez, a környezethez, amit minden pompás időzítésű szerelésnél, döbbenetes cselnél vagy megállíthatatlan kapuralövésnél eláraszt az élet.

Vidd az utcára focista hőseidet, és tapasztald meg az utcai foci forradalmát! A FIFA Street 3 a tervek szerint következő tavasszal jelenik meg az Xbox 360-ra és a PLAYSTATION 3-ra világszerte. Besorolással még nem bír.


Share/Save/Bookmark