2019. Május 23., Csütörtök

Véget ért a Fifa 08 4v4 Focikupa

E-mailNyomtatásPDF
Hatalmas rajongással fogadták a Fifa 08 4v 4 Focikupa döntőjén résztvevő sztárokat. Ganxsta Zolee, Gianni, Ricky, Maksa Zotán, illetve a Magyar Médiaválogatott tagjai, Csordás Tibi, Farkasházy Tivadar, Németh Lajos és Beleznay Endre három-hármas döntetlent játszottak, s a virtuális focipályán is hozták a formájukat.
Farkasházy Tivadar elsőként érkezett a szombati focikupa döntőjére, hisz korábban ő még sosem focizott virtuálisan. Gondolta, kér némi korrepetálást, s erre jobb embert Szebeni Pistinél nem is találhatott volna, aki pont akkor toppant be a VIP sátorba, amikor Tedi kézbe vette az kontrollert. A TV2 műsorvezetője most szó szerint lázasan nyúlt a PlayStation irányítóhoz, ugyanis 39 fokot mutatott lázmérője már a rendezvény előtt is.
 
Fifa08   Fifa08   Fifa08
A Fifa 08 Focikupát azonban a világ összes kincséért sem hagyta volna ki. A valódi focipályára ugyan nem állt ki, virtuálisan "leverte" az ellenfelét. Aki nem más volt, mint a másik nagy focirajongó, Gianni. Az olasz futballdrukker kisebb térdsérüléssel játszotta végig hősiesen a kétszer nyolc perces focikupát, s csapatának még gólt is szerzett. Csak úgy, mint a rendezvényen aprócska lányával megjelenő Ganxsta Zolee is. A rockzenész két gólt is rúgott ellenfele hálójába, a győzelemhez ez mégsem volt elég. A médiaválogatott tagjai igazi focistákat meghazudtoló lelkesedéssel harcoltak, így a három-egyes állást három-hármas végeredményre változtatták.
 
Fifa08


Az Electronic Arts által megrendezett országjáró 4 v 4 Focikupa döntőjébe az ország legjobb fiatal játékosai jutottak, szám szerint pontosan ötszázan. A gyerekek négy korcsoportban versengtek egymással, s bizonyítaniuk kellett focipályán és konzolon egyaránt.
 
Fifa08

 
Szeptember 15-én kezdődött a küzdelem a döntőbe jutásért Kecskeméten, majd haladtak végig az országban, Debrecen, Győr, Szombathely után Szegeden is várták a sportolni, játszani vágyó fiatalokat, de versenybe szállhattak a pécsi és a budapesti focifanok is.
 
Fifa08

A FIFA 08 4v4 Focikupára olyan 4+1 fős csapatok jelentkezését várták, akik otthon érzik magukat a kispályás fociban és a képernyő előtt egyaránt. A játék szabályai a tavalyi évhez képest változatlanok: 8 perc játék a focipályán és 8 perc foci a FIFA-val, PS2 játékkonzolon. A bajnokságra 11 és 18 év közötti felső tagozatosok és középiskolások jelentkezhettek, akik 4 korcsoportban mérhették össze tudásukat.
 
Fifa08

A magyar szinkronnal játszható FIFA 08 megjelenése alkalmából szervezett focikupa során a játékosok feladata, hogy mind az igazi focipályán, mind az EA SPORTS FIFA játékában bizonyítsák ügyességüket. Korcsoportonként a három legjobb csapat jutott végül a 4v4 Focikupa budapesti döntőjébe. Idén a nyertesekre még nagyobb és még értékesebb nyeremények vártak, az Electronic Arts és a rendezvény további támogatói több millió forint értékű nyereményeket adtak át a győzteseknek!

Share/Save/Bookmark