2019. Október 23., Szerda

Ronaldinho, Crouch, Gattuso a Fifa Street 3 sztárjai

E-mailNyomtatásPDF
A trio tagjai stilizált akcióhősökként mutatkoznak be, utánozhatatlan cseleket szórva!
Az Electronic Arts Inc. bejelentette, hogy a foci három szupersztárja Ronaldinho, Peter Crouch, és Gennaro Gattuso szerepel majd a FIFA Street 3, az EA SPORTS BIGTM legújabb arkád, utcai foci játékának dobozán.
 
A FIFA Street 3 stilizált akcióhősökként kelti életre többek között ezeket a játékosokat, hogy ebben a döbbenetesen élethű világban csatázhassanak a világ legegzotikusabb helyszínein a hangulathoz illő zenei aláfestéssel.   Ronaldinho, Crouch és Gattuso a játékban szereplő háromféle specialista játékost testesítik meg a trükkösök, védők, játékmesterek és befejezők közül, akik mind máshogyan bánnak a labdával más és más élményt nyújtva ezzel. A játékosoknak lehetőségük van kombinálni a különböző stílusú játékosokat, és azok tulajdonságait, hogy megalkothassák a legjobb utcai csapatot.

"A FIFA Street 3 lényege, hogy a focit ezen élő ikonjait látványos és művészi módon ábrázolja, lenyűgöző játékélményben részesítve így a játékosokat" - mondja a producer, Joe Nickolls. "Ronaldinho, Crouch és Gattuso három, különböző stílusú játékost képvisel a játékban, akiknek jellegzetes tulajdonságait addig nagyítottuk, míg igazi futball-szuperhősöket nem kaptunk."

Ronaldinho, az eredeti FIFA Street címlapján szereplő játékos, igazi sztár, a brazil válogatott és az FC Barcelona középpályása, akinek elismerései között megtalálható a FIFA világkupa medálja, de ő volt a FIFA értékelése szerint a világ legjobb játékosa 2004-ben és 2005-ben is, de 2005-ben az év legjobb európai focistájának járó díjat is megszerezte.

A FIFA sorozat hagyományait folytatva Ronaldinho társa lesz a világkupát nyert olasz játékos, Gennaro Gattuso is. A kreatív középpályás az A.C. Milan játékosa, aki tevékeny szerepet játszott benne, hogy csapata megszerezte a győzelmet az UEFA bajnoki ligájában a 2002-03-as és a 2006-07-es idényben. Ez az első alkalom, hogy Gattuso feltűnik egy EA SPORTST vagy EA SPORTS BIG címoldalán.

A trió harmadik tagja a Liverpool világhírű játékosa, Peter Crouch az angol csatár, aki a Liverpool gólkirálya volt a 2006-07-es idény folyamán és folyamatosan lövi a gólokat az angol válogatott színeiben. A két meter magas játékos félelmetes lövő, aki bármely meccs végére képes pontot tenni, így különösen élvezetes mérkőzéseket vívhatunk.

Share/Save/Bookmark