2019. Május 23., Csütörtök

Összecsapott a két focifan

E-mailNyomtatásPDF
Nacsa Olivér annyira sajnálta, hogy nem vehetett részt a múlt heti FIFA 08 4 v 4 Focikupa döntőjén, hogy külön meccset szervezett, ahol megmutathatta, ő mennyire jó a fociban, legalábbis a virtuális változatában. Ellenfélnek a szintén nagy focirajongó, Szebeni Istvánt választotta, hisz tudta, Pisti a szombati döntőn mindenkit maga mögé utasított a konzolon.
Az összecsapásra az Electronic Arts székházában került sor, ahol a tökéletes technika segítségével a fiúk igazán kiadhatták a bennük, nem is oly mélyen szunnyadó focistát. Igaz nem öltöztek focimezbe, s komoly bemelegítő gyakorlatokra sem volt szükség, talán az ujjaikat kellett kicsit bemozgatniuk, nehogy meghúzódjanak a hirtelen gombnyomogatásban.

Ahogy kezük közé kaparintották az X-Box 360 kontrollerét, már rutinosan indították is a játékot. Először csapatot választottak, az Aktív műsorvezetője a spanyolokat találta a legmegfelelőbbnek, míg a humorista, Nacsa Olivér kedvenceivel, az angolokkal játszott.

Hihetetlen küzdelem alakult ki egy pillanat alatt a két csapatot irányító híresség között. Tagadhatatlan, Szebeni és Nacsa igazi mestere a virtuális focinak. Gyermeki lelkesedéssel, hihetetlen koncentrációval és erőbedobással játszották le a két hatperces félidőt, a játékszoba csak úgy harsogott a mókás megnyilvánulásoktól. A játék hivatalos kommentárját, Hajdú B. Istvánt és Faragó Richardot a két játékos hangerőben mindenképp felülmúlta.

- Sportszerű küzdelem volt - summázta komolyságot magára erőltetve a meccset Nacsa Olivér. - Természetesen én nyertem, de ez azt hiszem nem is volt kérdés. Pisti méltó ellenfélnek bizonyult, s gyenge kis csapatával keményen küzdött az utolsó pillanatig - nevetett össze a játéktól kissé kimelegedve a két tévés híresség.

- Jól választott csapatot, kizárólag ezért tudott kettő-egyre leverni. Beckhammel rúgatott egy tizenegyest, s ez védhetetlen volt. Sajnos ez a gól el is döntötte a mérkőzés végeredményét - válaszolt Szebeni István.

A komoly sportemberek elégedetten távoztak a helyszínről, hisz amellett, hogy remekül szórakoztak, kaptak is ajándékba egy-egy FIFA 08 játékot.

Share/Save/Bookmark