2019. Május 23., Csütörtök

Fifa

4V4 Focikupa

E-mailNyomtatásPDF
Image Az idén negyedik alkalommal indul útjára az EA SPORTS 4v4 focikupa az Electronic Arts szervezésében. Az országos focibajnokságon a 13 - 18 éves korosztályt várják a pályára. Az aktív kikapcsolódás, sport és fejlett technológia ötvözése az elmúlt három évben elnyerte a fiatalok tetszését, diákok ezrei látogattak el a különböző helyszínekre, a vidéki városokba és a budapesti döntőre. Kellemes élményekkel és értékes ajándékokkal, nyereményekkel gazdagon térhettek haza a nevező csapatok.
Bővebben...

FIFA 09 - új Adidas Live Season funkció

E-mailNyomtatásPDF
Image Az EA kizárólagos licensz-megállapodást kötött a spanyol La Liga BBVA-val A FIFA 09 Demo megjelenése világszerte szeptember 11.
Az Electronic Arts bejelentette az EA SPORTST FIFA 09 új, prémium szolgáltatását, az adidas Live Seasont, ami új alapokra helyezi a futball videojáték-élményt; segítségével a játékosok erőnléti adatai heti gyakorisággal frissülhetnek, hogy mindig pontosan tükrözzék valós teljesítményüket.
Bővebben...

FIFA 09 zenei válogatása

E-mailNyomtatásPDF
Image A kínálatban 21 ország 42 előadója szerepel; bemutatkozik Kasabian és Datarock, exkluzív számmal jelentkezik a Junkie XL által újrakevert Tom Jones. Az Electronic Arts nyilvánosságra hozta az idén októberben világszerte megjelenő EA SPORTS FIFA 09 teljes számlistáját.
Bővebben...

FIFA Street 3 - kirobbanóan jó zenékkel

E-mailNyomtatásPDF
A FIFA Street 3 játék zenéjét gondosan válogatták, hogy a felüdítő futball élményt a ritmusra pulzáló helyszíneken keresztül életre keltse; a 37 dal az újjáéledést testesíti meg az elektronikus zenében, és visszaviszi a gyönyörű játékot az utcákra.
Bővebben...

Ronaldinho, Crouch, Gattuso a Fifa Street 3 sztárjai

E-mailNyomtatásPDF
A trio tagjai stilizált akcióhősökként mutatkoznak be, utánozhatatlan cseleket szórva!
Az Electronic Arts Inc. bejelentette, hogy a foci három szupersztárja Ronaldinho, Peter Crouch, és Gennaro Gattuso szerepel majd a FIFA Street 3, az EA SPORTS BIGTM legújabb arkád, utcai foci játékának dobozán.
Bővebben...

Dundika és Kustánczi Lia lehengerelte a Fifa08-játékosokat

E-mailNyomtatásPDF
Nem akármilyen vendégjátékosok érkeztek szombat délelőtt a FIFA Interactive World Cup hazai selejtezőjére. A férfiak fantáziáját igencsak megmozgató fotóikkal ismertté vált lányok, Kustánczi Lia és Dundika elszántan álltak a konzolok elé, s meglepő rutinnal vették kezükbe a kontrollereket.
Bővebben...

Összecsapott a két focifan

E-mailNyomtatásPDF
Nacsa Olivér annyira sajnálta, hogy nem vehetett részt a múlt heti FIFA 08 4 v 4 Focikupa döntőjén, hogy külön meccset szervezett, ahol megmutathatta, ő mennyire jó a fociban, legalábbis a virtuális változatában. Ellenfélnek a szintén nagy focirajongó, Szebeni Istvánt választotta, hisz tudta, Pisti a szombati döntőn mindenkit maga mögé utasított a konzolon.
Bővebben...

Világsztárokat változtat akcióhőssé a FIFA Street 3

E-mailNyomtatásPDF

Mutasd meg magad úgy, ahogy soha korábban nem tudtad: használd a verhetetlenül cselező, stilizált akcióhősöket a FIFA Street 3-ban!

Az Electronic Arts Inc. bejelentette, hogy utcai focis árkádjáték-sorozata, a FIFA Street megújulva tér majd vissza a következő résszel: friss látványvilágában a futball világsztárjai stilizált akcióhősökként tűnnek majd fel, és egyszerűsített irányítási rendszerének köszönhetően könnyedén kivitelezhetőek lesznek a legmenőbb cselek is.

Bővebben...

Véget ért a Fifa 08 4v4 Focikupa

E-mailNyomtatásPDF
Hatalmas rajongással fogadták a Fifa 08 4v 4 Focikupa döntőjén résztvevő sztárokat. Ganxsta Zolee, Gianni, Ricky, Maksa Zotán, illetve a Magyar Médiaválogatott tagjai, Csordás Tibi, Farkasházy Tivadar, Németh Lajos és Beleznay Endre három-hármas döntetlent játszottak, s a virtuális focipályán is hozták a formájukat.
Bővebben...

Sztárfoci Budapest felett

E-mailNyomtatásPDF
Az egyik legnagyobb bevásárlóközpont tetején fociznak hazánk legismertebb futball-rajongói a hétvégén megrendezésre kerülő FIFA 08 4 v 4 Focikupán. Szebeni István, Farkasházy Tivadar, Csordás Tibi, Ganxsta Zolee, Gianni Annoni, Németh Lajos, Ricky, és Beleznay Endre két csapatot alkotva küzd majd egymással, s a focipályán túl konzolon is megvívnak majd egymással. Szombaton kiderül, ki az igazi legény a gáton, jobban mondva a futballpályán.
Bővebben...

Most debütál a FIFA 08

E-mailNyomtatásPDF

A futball-rajongók bizonyára izgatottan várták az idei FIFA játék megjelenését. Szeptember végétől már Magyarországon is kapható a széria legújabb része az Electronic Arts gondozásában. A FIFA 08 számos újdonsággal és fejlesztéssel teszi sokkal élvezhetőbbé és igazán valósághűvé a csapatok versengését.

Bővebben...

2. oldal / 2