2019. November 21., Csütörtök

Megjelent a FIFA 11

E-mailNyomtatásPDF

FIFA 11Az EA SPORTS FIFA 11 a mai naptól világszerte megvásárolható a boltokban. A 18 nyelvre lefordított és 51 országban kapható FIFA 11 a világ legnépszerűbb sport-videojátéka, mely PlayStation 3 számítógépes szórakoztató rendszer, Xbox 360 videojáték- és szórakoztató rendszer, Wii, PC, Nintendo DS, PlayStation 2, PSP (PlayStation Portable), iPhone és iPod touch platformokra jelenik meg. A FIFA 11 Wii verziója Észak-Amerikában október 4-én, Nintendo DS verziója pedig Európában és Ázsiában október 8-án jelenik meg.

A FIFA 11 átírja az élethű játékos fogalmát – a labdával és anélkül – a vadonatúj Personality+ funkcióval. Immár egyéni képességek tükröződnek a játékban, így minden egyes játékos jellegzetesen eltérővé válik a pályán. Mostantól igazi szabadság vár ránk az ember-ember elleni küzdelem során a „360° Fight for Possession” rendszer segítségével, mely az oldalirányú lökdösődést teljes, 360°-os ütközésrendszerré alakítja, valamint az új Pro Passing rendszerrel, melyben a passz hatékonyságát a vezérlővel tanúsított ügyességünk, a játékos képességei, a helyzet és reakciókészségünk határozza meg.

A My Live Season a FIFA 11 prémiumszolgáltatása Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra, lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy a való világbeli információkkal történő dinamikus frissítések segítségével belekóstoljanak a futball hetente változó erőviszonyaiba. A Saját Élő idény prémiumszolgáltatás heti frissítésekkel tölti le a játékoserőnlétre, átigazolásokra, sérülésekre, eltiltásokra, mérkőzésekre, eredményekre, illetve a Barclay’s Premier League, La Liga BBVA, Ligue 1, Bundesliga és Serie A ligák állására vonatkozó adatokat.

A FIFA 11 játékban nagy szerepet kap az Online tagság*, egy egyszer felhasználható regisztrációs kód a játék összes, kiskereskedelmi forgalomba kerülő Xbox 360  és PlayStation 3 verziójú példányához, mellyel az online szolgáltatásokat és funkciókat érhetjük el.

A www.facebook.com/easports.hu címen csatlakozhatsz az EA SPORTS FIFA Facebook csoporthoz, a www.electronicarts.hu címen pedig további információkat találsz a játékról.


Címkék: electronic arts | fifa 11 | hírek | játék

Share/Save/Bookmark