2019. November 21., Csütörtök

Már elérhető a FIFA 11 demó

E-mailNyomtatásPDF

FIFA 11Már elérhető a FIFA 11 demója PC-re, Playstation 3-ra, valamint Xbox360-ra. Játssz a Chelsea, a Barcelona, a Real Madrid, a Juventus, a Bayer Leverkusen vagy az Olympique Lyon csapatával és tapasztald meg, hogyan újítja meg a FIFA 11 a játékosok hiteles kezelését – labdával vagy anélkül – az új Személyiség+ mód segítségével!

Az egyedi képességek mostantól megjelennek a játéban, így a játékosok egyértelműen megkülönböztethetőek a pályán. Éld át az egy-egy elleni küzdelmek igazi szabadságát a 360°-os „harc a labdáért” funkció segítségével, amely az eddig megszokott lökdösődés helyett teljes 360-fokos ütközéseket tesz lehetővé, és próbáld ki az új profi passzolást, ahol a passz hatékonyságát a vezérlővel tanúsított ügyességünk, a játékos képességei, a helyzet és az időtényező határozza meg a pályán. A FIFA 11 demoban barátságos, 3-perces félidős meccseket játszhatsz a Real Madrid stadionjában, a Santiago Bernabeuban. A játékosok feltölthetik saját, a meccseiken készített videóikat az EA SPORTS Football Worldre. Azok a rajongók, akik a Facebook-on játszanak az EA SPORTS FIFA Superstars alkalmazással és achievement-eket szereznek, exkluzív hozzáférést kapnak az Arsenal csapatához és az Emirates Stadionhoz a FIFA 11 demoban.

Az EA SPORTS emellett bejelentette azoknak a nemzetközi futballsztároknak a névsorát, akikkel a FIFA 11 dobozán találkozhatunk, és akik a játék reklámhadjáratában is részt vesznek világszerte. A 28 éves brazil Kaká mellett 15 ország 9 bajnokságából 14 csapat 17 sztárjátékosa tűnik fel a borítón – tökéletes választás a világ legnagyobb példányszámban értékesített sportjátéka számára! A 2 FIFA világbajnoksággal, 5 Bajnokok Ligájával, 32 nemzeti bajnoksággal és 1 európai kupával büszélkedő gárda a legerősebb, amely valaha szerepelt a játék borítóján a FIFA sorozat történelmében.

Játékos

Nemzetiség

Csapat

KAKA

brazil

Real Madrid

WAYNE ROONEY

angol

Manchester United

PETR CECH

cseh

Chelsea

KARIM BENZEMA

francia

Real Madrid

HUGO LLORIS

francia

Olympique Lyonnais

MESUT OEZIL

német

Real Madrid

RENE ADLER

német

Bayer Leverkusen

GIORGIO CHIELLINI

olasz

Juventus

ANDRES INIESTA

spanyol

FC Barcelona

TIM CAHILL

ausztrál

Everton

DZSUDZSÁK BALÁZS

magyar

PSV Eindhoven

RICARDO CARVALHO

portugál

Real Madrid

SERGEI SEMAK

orosz

Zenit Szentpétervár

VALENTIN STOCKER

svájci

FC Basel

CARLOS VELA

mexikói

Arsenal

LANDON DONOVAN

amerikai

LA Galaxy

JAKUB BLASZCZYKOWSKI

lengyel

Borussia Dortmund

A FIFA 11 Európában október 1-jén jelenik meg PlayStation 3, Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszer, Wii, PC, PlayStation 2 számítógépes szórakoztató rendszer, Nintendo DS, PSP (PlayStation Portable) platformokra és mobiltelefonokra.


Címkék: demó | electronic arts | fifa | hírek | játék

Share/Save/Bookmark