FIFA Street 3 - kirobbanóan jó zenékkel

E-mailNyomtatásPDF
A FIFA Street 3 játék zenéjét gondosan válogatták, hogy a felüdítő futball élményt a ritmusra pulzáló helyszíneken keresztül életre keltse; a 37 dal az újjáéledést testesíti meg az elektronikus zenében, és visszaviszi a gyönyörű játékot az utcákra.

A FIFA Street sorozat harmadik fejezete egy hiperrealisztikus világot hoz létre, amely a futball legnagyobb csillagait stilizált akcióhősökként kelti életre, akik egy a környezetükbe észrevétlenül belevitt, eklektikus zenei válogatásra játszanak. A játék helyszínei pulzálnak és életre robbannak minden jól időzített szereléssel, arcátlan trükkel vagy megállíthatatlan kapura lövéssel.

A FIFA Street 3 játszható demója már letölthető az Xbox 360T video game and entertainment system és PLAYSTATIONR3 computer entertainment system rendszerekre. A PLAYSTATION3 letölthető demó elérhető a PLAYSTATION Store-ban, az Xbox 360 letölthető demó elérhető az Xbox Live Marketplace-en.

A FIFA Street 3 betétzenéje egy különleges zenei mix, amelyet gondosan válogattak, hogy megtestesítsék a különböző régiókat, s szenvedélyt a játék iránt. Tartalmaz dalokat a Chromeo (Kanada), MC Amilcka (Brazília), Datarock (Norvégia), Junkie XL (Hollandia), M.I.A. (Sri Lanka/ London), és Underworld (London) előadóktól.

"A Fifa Street mindig is egy átfogó underground hitelességgel bíró játék volt, és a mi felelősségünk, hogy mindig a következő szintre emeljük a zenéjét" - mondta Steve Schnur, az EA zenei és zenepiaci igazgatója. "A FIFA Street 3-hoz olyan betétzenét készítettünk, amely mélyre ás a hardcore elektronikus kultúrában, és összehozza a műfaj legradikálisabb úttörő művészeit több mint egy tucat országból. Ez az utcák hangja a világ körül; ez a FIFA Street hangja."

Share/Save/Bookmark