FIFA a Facebook-on

E-mailNyomtatásPDF

FIFAJátékkonzolok helyett a Facebook-on jelent meg a legújabb FIFA játék, a FIFA Superstars. A döntés oka a rohamosan megnövekedett, szociális oldalakon játszó játékosok száma. A tavalyi évben összesen 250.000.000 ember játszott különböző játékokat minden hónapban. Míg az előző játék ~30 angol fontba került, addig a család legújabb tagja teljesen ingyenesen játszható.

A játékosokat különböző, egyenként 1-2 fontba kerülő csomagokban vehetjük meg, majd az összeállított csapatunkkal kiállhatunk a barátaink ellen. A bajnokság előrehaladtával pontokat lehet gyűjteni, melyek szintén beválthatóak újabb játékosok megvásárlásakor.

A konzolos válozatokkal szemben a Facebookon csak menedzserként játszhatunk, ezáltal a játék sokkal inkább stratégiai megközelítést kapott. Természetesen nem csak a barátaink ellen játszhatunk.

Bár a részletek még nem teljesen tiszták, de annyit elárultak, hogy a világbajnokság eseményei a játékra is kihatással lesznek.

Akik jobban szereteik otthon, a gép előtt játszani a játékot, nem kell, hogy csüggedjenek, nekik is ugyanúgy jönni fognak az újabb és újabb verziók.


Címkék: facebook | fifa | hírek | játék | superstars

Share/Save/Bookmark