2019. Május 23., Csütörtök

FIFA 09 - új Adidas Live Season funkció

E-mailNyomtatásPDF
Image Az EA kizárólagos licensz-megállapodást kötött a spanyol La Liga BBVA-val A FIFA 09 Demo megjelenése világszerte szeptember 11.
Az Electronic Arts bejelentette az EA SPORTST FIFA 09 új, prémium szolgáltatását, az adidas Live Seasont, ami új alapokra helyezi a futball videojáték-élményt; segítségével a játékosok erőnléti adatai heti gyakorisággal frissülhetnek, hogy mindig pontosan tükrözzék valós teljesítményüket.

A FIFA 09 ezentúl új játékmenetet kínál a teljes 2008-2009-es szezon során, ami visszaadja az élő futball heti ritmusát. Az új szolgáltatás PLAYSTATIONR3 számítógépes szórakoztató rendszeren, Xbox 360 videojáték- és szórakoztatórendszeren, valamint PC-n a következő ligák adatait kínálja: Barclay's Premier League, La Liga BBVA, Ligue 1, Bundesliga, Serie A, Mexican Primera Division.

A FIFA 09-et a dinamikus, valós adatok és analitikák a hitelesség új magaslataiba emelik, a futball-rajongók és online játékosok legnagyobb örömére. Az adidas Live Season szolgáltatás a játékosok legutóbbi meccseken nyújtott teljesítményének adatain alapul. A játékmenet dinamikusan változik a játékosok és csapatok való életben nyújtott teljesítménye és eredményeinek hullámzása szerint.

"Ez forradalmi és teljességgel egyedülálló kezdeményezés, amihez hasonlót még senki sem kísérelt meg egy videojátékban" - nyilatkozta Andrew Wilson alelnök, a sorozat ügyvezető producere. "A játék menete és hangulata is hétről hétre változik. Az adidas Live Season segítségével, ha Ronaldinho jól játszik a hétvégén, te is érezheted tulajdonságainak változását, ha kezedbe fogod a vezérlőt."

Futball-felderítők globális hálózata követi figyelemmel az adidas Live Season ligáinak minden játékosát a szezon során, hogy hetente pontos és részletes adatokkal szolgálhasson a játékosokról és csapatokról. Érezhető lesz a játékosok tulajdonságainak, teljesítményének dinamikus változása. Az adidas Live Season szolgáltatás anyaga hetente letöltődik a FIFA 09 játékba, és a játék indításától a 2008-2009-es évad végéig érvényes. A játékosok egy szabadon választott ligát ingyen* megkapnak próbaképpen, az aktiválás pillanatától a 2008-2009-es szezon végéig

Az EA bejelentette továbbá, hogy kizárólagos licensz-megállapodást kötött a spanyol BBVA és Adelante ligával. A partneri együttműködés kizárólagos jogot biztosít az EA SPORTS számára, hogy a spanyol La Liga minden egyes klubját szerepeltesse az EA SPORTS FIFA sorozatban, biztosítva ezzel a legfrissebb adatokat a csapat mezével, keretével és a játékosok küllemével kapcsolatban.

"A La Liga sokak szerint a világ legizgalmasabb ligája, így nagy örömünkre szolgál, hogy megszületett ez a megállapodás" - fogalmazott Romain Rossi, az EA SPORTS marketing-igazgatója. "A FIFA sorozat mindig a lehető legélethűbb játékélményt nyújtotta, ez a megállapodás pedig segít fenntartanunk azt a magas színvonalat, amit a rajongók már elvárnak az EA SPORTS-tól."

Share/Save/Bookmark