2018. Január 17., Szerda

IT / Technológia

Cserélje régi fényképezőgépét egy vadonatúj Lumix G-re!

E-mailNyomtatásPDF

A Lumix egy izgalmas akcióval kedveskedik a Panasonic vásárlóinak. Páratlan kedvezménnyel vásárolhat új Lumix G készüléket, aki októberben leadja régi fényképezőgépét.

Lumix G80 - számtalan lehetőség vár Önre
A legmodernebb technológiákat és hasznos funkciókat egy kompakt és strapabíró készülékházba tömörítő LUMIX G80 fényképezőgépet úgy tervezték, hogy mindenben segítse az aktív fotósok és operatőrök munkáját miközben a természet elemeivel dacolva az élet nagy kalandjait örökítik meg. A fényképezőgép tulajdonságai közül kiemelendő az aluláteresztő szűrő nélküli, 16,0 megapixeles Digital Live MOS érzékelő, amellyel kiváló minőségű és felbontású, élethű képeket készíthet.

Címkék: akció | fényképezőgép | hírek | panasonic

Bővebben...

Ismert fotósok vezetésével indul a Huawei Akadémia

E-mailNyomtatásPDF

Okostelefonos fotós tanfolyamokkal és fogadóórákkal is várja a felhasználókat a most induló Huawei Akadémia1. A vállalat új programjában ismert fényképészek és népszerű bloggerek havi rendszerességgel tartanak ingyenes workshopokat a Huawei készüléktulajdonosoknak, amelyeken megismerkedhetnek az okostelefonos fotózás alapjaival, és többféle fotózási technikával is. A tanfolyamokat az aktuális témától – tájkép, portré, szelfi vagy ételfotózás – függően, egyedi helyszíneken rendezik meg.

Címkék: akadémia | hírek | huawei

Bővebben...

Kompakt körpanorámás kamerát dob piacra a Huawei

E-mailNyomtatásPDF

Mindössze 30 grammos, okostelefonra illeszthető, hordozható panorámakamerát dob piacra a Huawei.  Az új okostelefonos kiegészítővel 360 fokban 13 megapixeles képek és full HD videók, valamint a virtuális valóságot támogató térhatású felvételek is készíthetők. A Huawei 360ˇ-os panorámakamera, amely kompatibilis minden Android 6.0-val vagy annál újabb operációs rendszerrel működő eszközzel október közepétől, 39 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron vásárolható meg Magyarországon.

Címkék: hírek | huawei | kamera

Bővebben...

Zalman Z3 Plus: Fehér holló

E-mailNyomtatásPDF

A mezőnyből kitűnő, baráti áron kapható házat kerestek? Nézzetek rá a Zalman Z3 Plus-ra. Nem csak hatékony hűtést kínál a ventilátor-szabályzójának és a belső kialakításának köszönhetően, hanem utóbbi hozzájárul a rendkívül és egyszerű szereléshez és komponens cseréhez is.

A négy hatékony és halk működést biztosító, 12 centiméteres ventilátor mellé a felhasználók egy ötödiket is beszerelhetnek. A házon belüli egyenletes elosztás biztosítja, hogy a dobozból kivéve hatékony hűtést kapjanak a tulajdonosok. A ventilátorokból egy került a ház elejére, egy a hátuljára és kettő a felső részre. A speciálisan irányított légáramlás és a beépített porszűrők az értékes belső komponensek hosszabb élettartamához is hozzájárulnak.

Címkék: hírek | számítógépház | zalman

Bővebben...

Így többszörözd meg forgalmad a Black Friday-en: a PayPal 5 pontja webshop tulajdonosoknak

E-mailNyomtatásPDF

A globális online kereskedelem egyik meghatározó vállalata öt pontban foglalta össze az iparág magyarországi szereplőinek, hogy mivel érdemes készülni az év legfontosabb kereskedelmi időszakára.

Bár a nyár még csak most ért véget, a webáruház tulajdonosok jobban teszik, ha máris megkezdik a felkészülést a téli ünnepekre, mert aki november végén nem áll készen az e-kereskedelem egyik legnagyobb eseményére, és az azzal kezdődő rohamra, rögtön versenyhátrányból vághat neki az év legforgalmasabb időszakának. Az biztos, hogy érdemes felkészülni, mert a 18-50 év közötti magyarok 28%-a vásárol ezen a napon1, többségük online áruházakban tervezi megtalálni a számára legmegfelelőbb ajánlatot, ráadásul 34%-unk több mint 60 ezer forintot tervez költeni. A biztonságos és kényelmes online fizetési megoldásairól ismert PayPal összegyűjtötte, hogy milyen kulcsterületekre kell fókuszálnia azoknak a webshopoknak, akik maximalizálni szeretnék forgalmukat a Black Friday napjával kezdődő ünnepi időszak során.

Címkék: black friday | hírek | paypal | webshop

Bővebben...

Innovatív tinta bevezetésével bővíti az inkjet nyomtatás üzleti lehetőségeit a Xerox

E-mailNyomtatásPDF

Számos kereskedelmi forgalomba hozott nyomtató esetében az inkjet (tintasugaras) technológiával elért megtakarítás szinte érzékelhetetlen a nyomtatáshoz használt papír elő-vagy utókezelésének költsége miatt, vagy éppen azért, mert a feladat elvégzéséhez speciális, tintasugaras nyomtatáshoz való papírt kell vásárolni. Legalábbis eddig ez volt a helyzet. Azonban a Xerox Trivor® 2400 High Fusion Inkjet Press nyomdagép piaci bevezetésével gyökeres fordulat várható. A berendezést ellátták a Xerox új, erős fúziós tintájával (High Fusion Ink), amellyel a nyomdai műveletek jelentősen egyszerűsödhetnek. Ennek köszönhetően ugyanis a Trivor 2400 gond nélkül, magas minőségű nyomatokat előállítva kezeli az ofszet bevonatos papírokat, és így a jövőben már semmi szükség sem lesz alapozásra, felületkezelésre, vagy hozzáadott eszközök alkalmazására.

Címkék: hírek | inkjet | nyomtatás | xerox

Bővebben...

Pénzügyi, oktatási és képalkotó vállalkozások kerültek a Telenor startup programjába

E-mailNyomtatásPDF

Idén három magyar startup vállalkozás vehet részt Telenor Accelerate programban. A szakmai zsűri döntése értelmében 2017-ben egy gyerekeknek szánt virtuális pénztárcát fejlesztő Family Finances alkalmazás, az oktatást gamifikáció segítségével élvezetesebbé tevő BeeTheBest, és a mozgó részleteket tartalmazó fotókat készítő Vimage alkalmazás fejlesztői vehetnek részt a gyorsító programban. Az induló vállalkozásokat a Telenor pénzügyi befektetéssel és szakmai támogatással segíti.

Címkék: accelerate | hírek | startup | telenor

Bővebben...

Xenon 400: Fejlett belépő

E-mailNyomtatásPDF

A Genesis hosszú távú stratégiájának egyik legfőbb pontja, hogy az árérzékeny játékosoknak is minőségi perifériákat készítsen. A Xenon 400 tökéletesen illeszkedik ebbe a stratégiába.

Az egér lelke a PMW3320-as optikai szenzor. Ez lehetővé teszi, hogy a játékosok 400 és 5200 DPI között személyre szabhassák az egér érzékenységét szoftveres úton vagy akár játék közben az egér gombjaival. Menet közben az előre megadott 6 érzékenységből válogathatunk, mely bőségesen elegendő minden stílushoz és szituácihoz játék közben.

Címkék: egér genesis | hírek | xenon

Bővebben...

A magyarok féltik autóikat a hackerektől

E-mailNyomtatásPDF

A magyar autótulajdonosok 90 százaléka lehetségesnek tart egy autós hackertámadást, derül ki az NRC Kft. és az NNG Kft. közös kutatásából. A 18-59 éves lakosság több mint fele (55 százalék) szerint ráadásul a hackerek a jövőben még komolyabb veszélyt jelentenek majd az autósokra nézve.

Címkék: hírek | kutatás | nng | nrc

Bővebben...

Magyarországon is debütál a Xerox új, fehér száraz tintája

E-mailNyomtatásPDF

A digitális nyomtatás bővülésének immár semmi sem szab határt. A neves kutatócég, az InfoTrends előrejelzése szerint a technológia éves összetett növekedési üteme (CAGR) 2015-től 2020-ig tartó időszakban 27 százalékos bővülést eredményez, ami számszerűsítve azt jelenti, hogy az Egyesült Államokban, illetve Nyugat-Európában a digitálisan nyomtatott oldalak száma három év múlva eléri a 25 milliárd darabot. Ennek köszönhetően a gyártók is fejlesztik megoldásaikat erre a platformra. A Xerox a napokban mutatta be az iGen5 digitális nyomdagéphez biztosított, 2017-ben a rangos MUST SEE ‘EMS díjjal kitüntetett új, fehér színű száraztintát, amelynek hozzáadásával a hagyományos módon elkészült nyomtatványok felületén olyan különleges folthatást keltő átalakítások végezhetőek el, amiknek köszönhetően eddig nem tapasztalt, exkluzív megjelenés érhető el.

Címkék: hírek | nyomtatás. fehér tinta | xerox

Bővebben...

A Sony bemutatta a legújabb 4K HDR videokameráit

E-mailNyomtatásPDF

Az új – 1.0 típusú rétegelt Exmor RSTM képérzékelővel felszerelt – XDCAM® PXW-Z90, NXCAM® HXR-NX80 és Handycam® FDR-AX700 kamerák a felhasználók széles körének nyújtanak kiváló megoldást, így a hivatásos és az amatőr filmesek igényeit is képesek kielégíteni.

A Sony bemutatta három új 4K HDR¹ videokameráját: az XDCAM® PXW-Z90, az NXCAM ®HXR-NX80 és a Handycam® FDR-AX700 modellt. A Sony forradalmi Fast Hybrid AF rendszerét tartalmazó három új kamera a filmfelvételre optimalizált gyors és megbízható automatikus élességállítás funkciót és az 1.0 típusú rétegelt Exmor RS CMOS képérzékelőt társítva képesek lenyűgöző képtisztaságot és változatos filmrögzítési funkciókat biztosítani. Mind a három új kamera támogatja az azonnali HDR (nagy dinamikatartományú) munkafolyamatot, amely segítségével a felhasználók minimális utómunkával készíthetnek különböző tartalomkészítési módokhoz és applikációkhoz alkalmas, lélegzetelállító HDR-tartalmakat.

Címkék: hírek | sony | videókamera

Bővebben...

5. oldal / 168