2019. Augusztus 22., Csütörtök

XperiaTM M5 - megérkezett a Sony fejlett szelfikamerás okostelefonja

E-mailNyomtatásPDF

Az M4 Aqua nyomdokaiba lépve, mely megalkotta a „szuper középmezőny” fogalmát, az Xperia M5 még figyelemreméltóbb, 21.5 megapixeles hátlapi kamerával rendelkezik, mellyel úgy fotózhatsz, mint a profik. Ha mégsem tudsz közel kerülni a fotóalanyodhoz, az 5x Clear Image Zoom elvégzi ezt a munkát, minőségveszteség nélkül.

Néha csak egy lehetőséged van, hogy remek képet készíts. A 0.25 másodperces hibrid autofókusszal az Xperia M5 nemcsak gyors, hanem pontos automatikus fókuszálásra képes, így biztosan nem maradsz le egyetlen pillanatról sem. Az új hibrid autofókusz technológiában megtalálható fáziskövető és kontrasztkövető autofókusz is, melynek sebessége iparági szinten is kiemelkedő.

Az Xperia M5 egy kompakt digitális kamera teljesítményét és minőségét nyújtja, miközben 4K felvételeket is készíthetsz vele. Az eredmény bármikor éles, tiszta és világos felvétel.

Ez még nem minden, hiszen az Xperia M5 egy erőteljes, 13 megapixeles előlapi „szelfikamerával” érkezik, amely beépített autofókusszal rendelkezik és Full HD videofelvétel képes, így tökéletes szelfiket készíthetsz, melyeket megoszthatsz a barátaiddal és a családoddal.

Ezen felül rengeteg előre telepített kamera applikációval emelheted egy teljesen új szintre a szelfijeidet az Arc a képben, az AR mask és a Portré retusálás alkalmazásokkal.

Nagyszerű, éles, világos és élettel teli, 5” Full HD kijelzőjével szórakoztató tartalmaid életre kelnek. A Mobile BRAVIA® Engine 2 felerősíti a kontrasztokat, és javítja az élességet az igazán magával ragadó látványért, miközben az IPS technológia kiváló látványélményt és valósághű színeket biztosít, bármely szögből is nézed.

A csúcsmodellekhez hasonlóan, az Xperia M5 szintén víz- és porálló(3), egy fedetlen USB csatlakozóval, melynek köszönhetően kényelmesen és könnyen tölthető a telefon. Ezzel a vízálló okostelefonnal nem kell aggódnod, ha koszos lesz a készüléked, könnyedén lemoshatod a csap alatt. A telefon egyben fröccsenésálló is, így az Xperia M5 akár esőben is használható.

A szépség és tökéletesség jegyében, az Xperia M5 okostelefon a Sony jellegzetes formatervezésével az OmniBalance stílust követve készült egy sima, prémium üveg borítással mindkét oldalon. Emellett strapabíró is rozsdamentes acél sarkakkal, melyek megvédik az ütésektől. Az Xperia M5 fekete, fehér és arany színben kerül bevezetésre februárban a hazai értékesítési csatornákban.

Ideális választás ez az igazán stílusos okostelefon a szelfik szerelmeseinek. Bárhol, bármikor tökéletes fotókat készíthetsz magadról. Éppen ezért esett Odett választása is erre a készülékre: „Egy tökéletes szelfihez két dolog kell: egy kiváló előlapi kamera és Te. A 13 megapixeles autofókuszos előlapi kamerával és a rengeteg fotós appal az XperiaTM M5 pillanatok alatt a szívemhez, és a kezemhez is nőtt”.

Az Xperia M5 figyelemre méltó teljesítményű, 2.600mAh akkumulátorral rendelkezik, mely akár két napos üzemidőt(1) biztosít. Így nem kell minden nap töltened a készülékedet. A 64 bites, 2.0 GHz-es, nyolcmagos MediaTek Helio X10 processzor vezérli, így a 3GB RAM tárhellyel párosítva lenyűgöző teljesítményt és gyorsaságot nyújt, miközben optimalizálja az akkumulátor üzemidejét is. Ehhez jön hozzá az ultra gyors, 4G okostelefon kapcsolat, az igazán gyors hang- és videó letöltésért.

További információk itt találhatók:
http://www.sonymobile.com/hu/products/phones/xperia-m5/


(1) Az akkumulátor üzemidejét a Sony Mobile Communications AB okostelefon-használati profilja mellett mérték, melyet 2014 szeptemberében úgy definiáltak, hogy az reprezentálja a tipikus okostelefon-felhasználó aktív használati körülményeit, beleértve a különféle használati helyzeteket (hívás, szöveges üzenetváltás, webböngészés, közösségi hálózatok használata, játék, zenehallgatás, fényképezés, képnézegetés, online videók nézése, videofelvétel készítése és lejátszása).
(2) Az Akkumulátor Élettartamot Vizsgáló Technológiai Szövetség által laboratóriumi körülmények között végzett, GMS mérési értékei alapján. A használati idő változhat.
(3) Az Xperia M5 egy por- és vízálló készülék, így nem kell aggódnod, ha megázol, vagy szeretnéd lemosni róla a koszt a csap alatt, de ne feledd: minden csatlakozónak és fedélnek csukva kell lennie. Nem szabad a készüléket teljesen víz alá meríteni; nem szabad, hogy a készülék tengervízzel, sós vízzel, klóros vízzel vagy más folyadékkal, például italokkal érintkezésbe kerüljön. A készülék nem rendeltetésszerű használata esetén a jótállás érvényét veszti. A készülék IP65/68 behatolásvédelmi besorolással rendelkezik. További információ: www.sonymobile.com/waterproof. Ne feledd, hogy az Xperia zárófedél nélküli USB-porttal rendelkezik a csatlakoztatáshoz és a töltéshez. A töltéskor az USB-portnak tökéletesen száraznak kell lennie.


Címkék: android | hírek | mobil | sony | telefon | xperia m5

Share/Save/Bookmark